Μελισσανίδης το 1995: Σε ουδέτερο γήπεδο ο τελικός, όχι στο ΟΑΚΑ (vid)

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο, στο οποίο ο Δημήτρης Μελισσανίδης τονίζει σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι ο τελικός του Κυπέλλου δεν πρέπει να ξαναγίνει στο ΟΑΚΑ (τότε ήταν έδρα του Παναθηναϊκού), αλλά σε ουδέτερο γήπεδο.

Μελισσανίδης το 1995: Σε ουδέτερο γήπεδο ο τελικός, όχι στο ΟΑΚΑ (vid)

Με αφορμή τα όσα έχουν συμβεί με τον ορισμό του φετινού τελικού Κυπέλλου στις 30 Αυγούστου, λες και θα πρόκειται για... φιλικό προετοιμασίας ενόψει της επόμενης σεζόν, στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα βίντεο από το μακρινό 1995 αναφορικά με την πρόταση που έκανε ο τότε ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης ως προς τον ορισμό του γηπέδου για τον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης της ΕΠΟ.

Τον Απρίλιο εκείνης της χρονιάς, η «Ένωση» είχε ηττηθεί με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, έδρα τότε του «τριφυλλιού», με το περιβόητο πέναλτι που είχε δώσει ο διαιτητής Μπάκας στα... τελειώματα της παράτασης.

Ο Μελισσανίδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον «ΣΚΑΪ», όπως δείχνει και το βίντεο, είχε τονίσει ότι «ο τελικός δεν πρέπει να ξαναγίνει σε αυτό το στάδιο» και πώς θα πρέπει «να γίνεται στο μεγαλύτερο ουδέτερο γήπεδο της Αθήνας, μη μας βάζετε στο γήπεδο του αντιπάλου». Επικαλέστηκε μάλιστα και γήπεδα της επαρχίας.

Ιδού το βίντεο από τη συνέντευξη Μελισσανίδη πριν από 25 χρόνια: