Football League: Η Ρόδος κέρδισε στις καθυστερήσεις 2-1 τη Νίκη στον Βόλο

Η Ρόδος γλίτωσε από πέναλτι στο 91’, σκόραρε στο 94’ και κέρδισε στον Βόλο την Νίκη (1-2), ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση της Football League

Football League: Η Ρόδος κέρδισε στις καθυστερήσεις 2-1 τη Νίκη στον Βόλο

Δραματικό ήταν το φινάλε της αναμέτρησης στην Νεάπολη του Βόλου στο εναρκτήριο ματς της 11ης αγωνιστικής της Football Leagur. Εκεί όπου η Ρόδος επικράτησε με ανατροπή της Νίκης με 2-1. Οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν με τον Μέτσε στο 49’, ενώ οι Νησιώτες απάντησαν με τον Τσίπρα στο 62’ και τον Μαρτσάκη στο 94’.

Στο 91΄, εξάλλου, ο Ροχάνο εκτέλεσε πέναλτι για την Νίκη, αλλά απέκρουσε ο Πίτκας και έτσι αντί για το 2-1, τρία λεπτά αργότερα έγινε το 1-2 και έτσι οι Νησιώτες ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Οι συνθέσεις
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Περιστερίδης, Πολίμος (80′ Σαλαμούρας), Καλουτσικίδης, Τσιμπούκας, Αλιατίδης, Μπόσιο (64′ Γκονζάλες), Μέτσε, Λούκας Γκαρσία, Τζοβάρας (56′ Μπιτσάκος), Κρουθ, Ροχάνο.

ΡΟΔΟΣ: Πίτκας, Ρεβυθόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Καψάλης, Σουλάι (56′ Νικολόπουλος), Μπαξεβάνος, Καραγεώργης, Τσίπρας (78′ Μαρτσάκης), Αρναρέλης, Σέρεντιουκ (74′ Βουργουντζής), Μακρής (56′ Δελαπόρτας (78′ λ.τ Ριτάκο).