Άρσεναλ-Ολυμπιακός: Ο Αρτέτα στη συνέντευξη Τύπου δεν είπε καν τη λέξη «Ολυμπιακός»

ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Γ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Τι δήλωσε ο Μικέλ Αρτέτα στη συνέντευξη Τύπου  για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Άρσεναλ-Ολυμπιακός: Ο Αρτέτα στη συνέντευξη Τύπου δεν είπε καν τη λέξη  «Ολυμπιακός»

Ο Μικέλ Αρτέτα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα δήλωσε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στους 32 του Europa League.

Για το πρώτο ματς

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη γενική απόδοση εκτός από τα πρώτα 10 λεπτά, όταν δώσαμε τη μπάλα στον αντίπαλο. Η ομάδα έπαιξε με πολλή προσωπικότητα και καταφέραμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Αλλά εκτός από αυτό, η ομάδα έπαιξε σε ένα πολύ δύσκολο στάδιο, εναντίον ενός καλού αντιπάλου με ένα μεγάλο ρεκόρ στο δικό του γήπεδο. Και κατορθώσαμε να κερδίσουμε»

Για την κατάσταση του Κολάσινατς

Είδε έναν ειδικό σήμερα. Δεν είμαστε πολύ αισιόδοξοι γι 'αυτό. Θα μάθουμε περισσότερα σήμερα το απόγευμα.

Για το αν θα ξαναπαίξει φέτος

Ας ελπίσουμε ότι, ναι. Αλλά δεν ξέρω. Εξαρτάται από το αν χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ή όχι. Θα μάθουμε περισσότερα σήμερα το απόγευμα, ελπίζουμε.

Για τις επιλογές στην 11αδα

Η επιλογή της ομάδας βασίζεται σε αυτό που βλέπω στην προπόνηση και τι θέλουμε να κάνουμε ενάντια στον αντίπαλο. Έχουμε τρεις διαφορετικές διαδρομές για να βγούμε Ευρώπη. Πρέπει να προσπαθήσουμε να μεγιστοποιήσουμε και τις τρεις. Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτήν τη στιγμή, επειδή οι στόχοι εξακολουθούν να είναι μακριά

Για το αν νομίζει ότι η Premier League είναι ένα ρεαλιστικό μονοπάτι ...

Πρέπει να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια. Μόλις κερδίσαμε δύο παιχνίδια - κάτι που δεν αρκεί.

Για τους δυο μήνες παρουσίας του στην ομάδα

Η ομάδα προχωράει καλά, το κλαμπ είναι σε καλύτερη θέση, απέκτησε ενότητα. Υπάρχουν πολλά θετικά αλλά πολλά που πρέπει να βελτιωθούν»