Γενικός Γραμματέας Άρσεναλ: «Ανυπομονούμε για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό» (vid)

Ο Γενικός Γραμματέας της Άρσεναλ Ντέιβιντ Μάιλς δήλωσε για την κλήρωση με τον Ολυμπιακό πως η ομάδα του Πειραιά είναι ένα από τα καλύτερα κλαμπ στην Ελλάδα και τα παιχνίδια δε θα είναι εύκολα.

Γενικός Γραμματέας Άρσεναλ: «Ανυπομονούμε για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό» (vid)

Ανυπόμονος έδειξε ο Γενικός Γραμματέας της Άρσεναλ Ντέιβιντ Μάιλς για τους αγώνες της φάσης των «32» του Europa League με τον Ολυμπιακό.

Ο Μάιλς δήλωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα του OTE TV πως η ομάδα του Πειραιά είναι ένα από τα καλύτερα κλαμπ στην Ελλάδα, και σίγουρα τα παιχνίδια σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης θα είναι δύσκολα.

Εκτός αυτού τόνισε ότι σκοπός των «κανονιέρηδων» μέχρι τα τέλη Φλεβάρη, θα είναι να ξαναβρούν τη σταθερότητα τους ως ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα των Λονδρέζων:

«Το κόκκινο και το άσπρο θα νικήσει. Έχουμε πολλούς φίλους με τον Ολυμπιακό, έχουμε συναντηθεί πολλές φορές και ανυπομονούμε για αυτό το ματς. Ο Ολυμπιακός είναι από τα καλύτερα κλαμπ στην Ελλάδα και θα είναι δύσκολα παιχνίδια. Είναι αλήθεια πως δεν είχαμε κάποια καλά αποτελέσματα, αλλά ελπίζουμε να είμαστε νικητές αυτή τη φορά» είπε αρχικά ο Ντέιβιντ Μάιλς.

Για το… ποια Άρσεναλ θα δούμε τον Φεβρουάριο απάντησε; «Η θέση του προπονητή είναι ανοιχτή, ενώ υπάρχει και μεταγραφική περίοδος εν όψει, οπότε μπορεί να υπάρχουν κάποιες αλλαγές. Αυτό που θέλουμε είναι να ξαναβρούμε την σταθερότητα και να αρχίσουμε να κερδίζουμε».

Τέλος, ερωτηθείς για την παρουσία των Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Ντίνου Μαυροπάνου στους «κανονιέρηδες», απάντησε: «Είναι και οι δύο πολύ καλοί παίκτες και είμαστε χαρούμενοι που τους έχουμε στις τάξεις μας».