Βερνίκος: «Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την Άρσεναλ» (vid)

Ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Βερνίκος, τόνισε για την κλήρωση με την Άρσεναλ πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποδείξει πως μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια, ομάδες σαν τους «κανονιέρηδες».

Βερνίκος: «Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την Άρσεναλ» (vid)

Αισιόδοξος εμφανίστηκε μετά την κλήρωση των «32» του Europa League με την Άρσεναλ ο Υπεύθυνος Δημόσιων Σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Βερνίκος.

Συγκεκριμένα ανέφερε, πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τους «κανονιέρηδες», ενώ τόνισε πως η ομάδα του Πειραιά θα παίξει και για την Ελλάδα αφού δεν υπάρχει άλλη εκπρόσωπος της χώρας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Βερνίκου στο Cosmote TV:

«Είναι ένα ζευγάρι επιπέδου Champions League ανάμεσα σε δύο ομάδες που γνωρίζονται πάρα πολύ καλά. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως μπορεί να κοιτάξει στα ίσα αυτό το μεγαθήριο. Ο προπονητής γνωρίζει καλά τι πρέπει να κάνει και να πει στους παίκτες. Ο Ολυμπιακός θα παίξει για το καλύτερο, τόσο για την ομάδα του, όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί δυστυχώς είναι η μόνη εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρώπη για τον Φεβρουάριο και ελπίζουμε για πολύ περισσότερο».

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε νικήσει και στον Πειραιά και στο Λονδίνο. Είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούμε σε νοκ άουτ. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι ευχαριστημένος που βρίσκεται στις τοπ ομάδες της Ευρώπης τον Φεβρουάριο και θα κάνει ό,τι καλύτερο για να συνεχίσει να είναι και μετά».

Όσο για τον αν θα ήταν προτιμότερο ο Ολυμπιακός να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο που βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση ο Κώστας Βερνίκος είπε: «Ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Κριστιάν Καρεμπέ είναι πολύ πιο αρμόδιοι για να μιλήσουν για αυτό από εμένα. Ο Ολυμπιακός θα κάνει ό,τι μπορεί για να προσφέρει χαρά στον κόσμο του».