Ο Σωκράτης εκπροσώπησε την Άρσεναλ στη συνέντευξη Τύπου με Νάπολι (vid)

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος εκπροσώπησε τους παίκτες της Άρσεναλ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα (18/4, 22.00) με τη Νάπολι στην Ιταλία. 

Ο Σωκράτης εκπροσώπησε την Άρσεναλ στη συνέντευξη Τύπου με Νάπολι (vid)

O Έλληνας διεθνής, ο οποίος γνωρίζει καλά το Σάο Πάολο από την εποχή που αγωνιζόταν στην Τζένοα και στη Μίλαν. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που επιλέχθηκε για να μιλήσει:

«Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν το σκορ να είναι 0-0. Η Νάπολι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 95 λεπτά εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και να κάνουμε τη δουλεία μας αγωνιζόμενοι με το δικό μας στιλ»

«Έχω ξαναεπισκεφτεί την έδρα της Νάπολι ως αντίπαλος και μπορώ να πω από προσωπική εμπειρία ότι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι καλή. Δεν πιστεύω ότι αυτό θα αλλάξει κάτι. Είμαστε μια έμπειρη και καλή ομάδα και έχουμε αυτοπεποίθηση»

Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε ότι η Νάπολι θα δείξει το σθένος της στο χορτάρι. Ο «Πάπα», όμως, πιστεύει ότι μπορούν να τους σταματήσουν. Μάλιστα ισχυρίστηκε:

«Ξέρω την ομάδα μου. Και ξέρω ότι είμαστε μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για ό,τι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε βελτιωθεί πολύ από την αρχή της χρονιάς. Τώρα, βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο τόσο στην Premier League όσο και στο Europa League και θέλουμε να νικάμε όσο περισσότερο μπορούμε. Αυτό το παιχνίδι είναι άλλος ένας τελικός για μας».

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του Παπασταθόπουλου.