Νικηφόρο το πρώτο φιλικό της Ντιναμό Κιέβου (vid)

Η ουκρανική ομάδα επικράτησε της Μπόχουμ στο πρώτο τεστ που έδωσε στην Μαρμπέγια όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Νικηφόρο το πρώτο φιλικό της Ντιναμό Κιέβου (vid)

Στη Μαρμπέγια της Ανδαλουσίας βρίσκεται η Ντιναμό Κιέβου, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Η ουκρανική ομάδα έπαιξε μάλιστα και το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Μπόχουμ και έδειξε να βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ντιναμό, ο Σολ βρέθηκε στο αρχικό σχήμα στο πρώτο φιλικό παιχνίδι. Οι Ουκρανοί άνοιξαν το σκορ στο 29’ όταν ο Σαπαρένκο έστρωσε στον Τσιγκάνκοφ, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Παρά το γεγονός πως η Μπόχουμ πίεσε τους Ουκρανούς δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι έως το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη έγιναν αρκετές αλλαγές και η Ντιναμό κατάφερε να σημειώσει ακόμα δύο γκολ. Στο 69’ και στο 78’ ο Ρουσίν ήταν ο παίκτης που σκόραρε δύο φορές για την ουκρανική ομάδα και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ντιναμό Κιέβου: Μπόικο, Κεντζιόρα, Σίντορτσουκ, Καντάρ, Μικολένκο (37' Πίβαριτς), Σεπέλιεφ, Μπουγιάλσκι, Σαπαρένκο, Τσιγκάνκοφ, Βέρμπιτς, Σολ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Μπούσχαν, Πίβαριτς, Σαμπάνοφ, Σίντκλεϊ, Σμίρνεϊ, Κραβτσένκο, Χάρμας, Αλιμπέκοφ, Τσε-Τσε, Αντριέφσκι, Μπουένο, Ρουσίν, Σουπριάχα.

Μπόχουμ: Ντόρνεμπαχ, Χόγκλαντ, Μέιερ, Τσελόσι, Μπάουμγκαρτνερ, Λοσιγιά, Σαμ, Γιάνελτ, Ρόμλινγκ, Ζέλερ, Γκανβουλά, ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Κραφτ, Σοάρες, Βέινλαντ, Χίντερεστ, Γκουαμέρα, Φάμπιαν, Γκιουρκέμ, Χόλτκαμπ, Βέλερ, Κότσαπ.