Τουπάν: «Αυτή είναι η δουλειά μου!»

Διαβάστε τις δηλώσεις των Τουπάν, Μπλατ και Μιλουτίνοφ μετά το ματς με την Εφές.

Τουπάν: «Αυτή είναι η δουλειά μου!»
Eurokinissi

Στις δηλώσεις του ο Ντέιβιντ Μπλατ εκθείασε τον Αξέλ Τουπάν και τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ο Γάλλος φόργουορντ με τη σειρά του τόνισε πως αυτό που πρέπει να κάνει ο ίδιος είναι να δίνει ενέργεια στους «ερυθρόλευκους», ενώ ο Μιλουτίνοφ στάθηκε στην βελτιωμένη εμφάνιση των Πειραιωτών στο δεύτερο μέρος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Τουπάν: «Αυτή είναι η δουλειά μου! Είδα από τον πάγκο την αρχή του αγώνα. Είδα τις συνθήκες, είδε τι έπρεπε να κάνω και κατάλαβα ότι έπρεπε να δώσω ενέργεια στην ομάδα, να είμαι σκληρός. Δεν είναι εύκολο να είσαι επαγγελματίας παίκτες, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να σε επηρεάζουν, αλλά πρέπει να παλεύεις συνέχεια. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να παίξουμε με την ίδια ενέργεια και στα υπόλοιπα ματς».

Μπλατ: «Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Η Εφές επέστρεψε και γύρισε το ματς. Συνεχίσαμε να παλεύουμε, παίξαμε καλές άμυνες και φτάσαμε στη νίκη. Οι ποδοσφαιρικοί φίλαθλοι άργησαν να έρθουν, αλλά ξαφνικά στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε πολύ κόσμο στο γήπεδο και αυτό έδωσε ψυχολογία στην ομάδα.

Ποτέ δεν μου αρέσει να μιλάω για παίκτες που λείπουν. Η Εφές δεν είχε τον Μπομπουά. Κάναμε κάποιες ήττες όταν έλειψε ο Τουπάν και ήταν φανερό πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα, όπως και ο Στρέλνιεκς».

Μιλουτίνοφ: «Ξεκινήσαμε καλά στο ματς, αλλά το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν καταστροφή. Η Εφές μας τιμώρησε σε επίθεση και άμυνα γιατί είναι μία καλή ομάδα. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Είναι ωραίο και σημαντικό να κερδίζεις με κάθε τρόπο στην Euroleague».