Σάρι για ΠΑΟΚ: «Ο πιο δύσκολος αγώνας...»

Στην αγωνιστική ταυτότητα του ΠΑΟΚ, τον οποίο υπολογίζει, στάθηκε ο Ιταλός τεχνικός της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από την αυριανή (19.55) αναμέτρηση για το Europa League.

Σάρι για ΠΑΟΚ: «Ο πιο δύσκολος αγώνας...»

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Τσέλσι:

Για τους παίκτες που έμειναν στην Αγγλία: "Ο πρώτος που έμεινε πίσω, είναι ο Νταβίντ Λουίζ, που έχει παίξει σε πολλούς αγώνες μετά από απουσία 6 μηνών. Ο Κόβασιτς, είχε έναν τραυματισμό από το ματς με την Κάρντιφ, ενώ ο Αζάρ μου είπε ότι μετά από τους αγώνες με την Εθνική του Βελγίου και την Κάρντιφ, θα ήταν καλύτερο να μείνει στο Λονδίνο και να ξεκουραστεί".

Για τον Λόφτους Τσικ: "Είναι εδώ μαζί μας. Δεν ξέρω αν θα παίξει αύριο. Είμαι σίγουρος ότι θα του δώσω χρόνο στο μέλλον. Σε αυτό το χρονικό σημείο της σεζόν, σημαντικό είναι να έχω μία σταθερή ομάδα, θα γίνουν κάποιες αλλαγές αύριο, αλλά όχι πολλές. Στο μέλλον θα έχει σίγουρα τον χρόνο του. Δεν ξέρω ακριβώς τι θα γίνει αύριο. Έχω στη διάθεση μου 28 παίκτες και θα πρέπει να παίξουν 11. Όλοι λίγο, πολύ θα έχουν τις ευκαιρίες τους. Τουλάχιστον 20 παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν".

Για τον Οντόι: "Δεν γνωρίζω αν θα τον χρησιμοποιήσω. Στη θέση του είναι Αζάρ, ο Πέδρο... Ίσως να παίξει ο Γουίλιαν ή ο Μόουσες. Στο μέλλον θα πάρει κι αυτός χρόνο σίγουρα. Είπα ότι έχω 28 παίκτες και θα πρέπει όλοι στην πορεία να παίξουν".

Για το πως περιμένει τον ΠΑΟΚ: "Ελπίζω να τα ξέρω όλα για τον ΠΑΟΚ. Είδα τους 4 αγώνες από τα προκριματικά του Champions League, ενώ και οι συνεργάτες μου έχουν δει τους αγώνες που έδωσε στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο και την κατοχή. Θα είναι δύσκολος αγώνας, μου έχουν μιλήσει πολλοί και για την Τούμπα και περιμένω έναν δύσκολο αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έχει μία πολύ καλή ομάδα".

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: "Οι παίκτες μου είναι επαγγελματίες και θα πρέπει να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε κατάσταση. Ο λόγος για τον οποίο ανησυχούμε, είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Είναι πολύ σημαντικός ο αυριανός αγώνας. Θέλουμε την πρόκριση και να είμαστε πρώτοι στον όμιλο μας. Ο αυριανός αγώνας, θα είναι πιο δύσκολος σε σχέση με τους υπόλοιπους αγώνες του ομίλου".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ