Ο πρόεδρος της Μπέτις αδιαφορεί για την ατμόσφαιρα στο «Καραϊσκάκη»

Ο διοικητικός επικεφαλής της Μπέτις, Άνχελ Άρο, μίλησε για το εκτός έδρας ματς της Πέμπτης (20/9, 22:00) με τον Ολυμπιακό, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην «καυτή» ατμόσφαιρα του «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο πρόεδρος της Μπέτις αδιαφορεί για την ατμόσφαιρα στο «Καραϊσκάκη»

Η επιστροφή της Μπέτις στα ευρωπαϊκά «σαλόνια» πλησιάζει, με την ομάδα της Ανδαλουσίας να κάνει πρεμιέρα το βράδυ της προσεχούς Πέμπτης (20/9, 22:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Στο πλαίσιο της επανεμφάνισης της ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ύστερα από 4,5 χρόνια, ο πρόεδρος του συλλόγου Άνχελ Άρο μίλησε σε ισπανικά Μέσα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο ματς με τον Ολυμπιακό αλλά και στην «καυτή» ατμόσφαιρα που περιμένει τους «λόμπος» στο Φάληρο.

Αρχικά ο Άρο επισήμανε: «Χαιρετίζουμε με ενθουσιασμό την επιστροφή μας στην Ευρώπη. Είναι πολύ ευχάριστο και δείχνει τη δύναμή μας, παιχνίδι με παιχνίδι, αυτό μάς έφερε εδώ. Η παρουσία μας (σ. στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις) είναι πολύ σημαντική και δείχνει την ανάπτυξη του συλλόγου. Σήμερα ή είσαι στην Ευρώπη, ή δεν είσαι».

Και συνέχισε στο ίδιο... μήκος κύματος: «Η Ευρώπη πρέπει να είναι το «σπίτι» της Μπέτις. Μόνο με το όνομα δεν προχωράς, αλλά χρειάζεται επιμονή. Αυτό δεν επιτυγχάνεται με 50.000 διαρκείας, αλλά με δουλειά. Θα θέλαμε να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά θα κοιτάξουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά με ταπεινότητα, στοιχείο που μας έχει φέρει μέχρι εδώ. Αν κερδίσουμε (σ. τον Ολυμπιακό), θα είναι πολύ καλό».

Όσο για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει η Μπέτις στο Φάληρο; Ο Άρο επισημαίνει: «Έχουμε πολλούς παίκτες με ευρωπαϊκή εμπειρία, σε αυτά τα γήπεδα πρέπει να «βγάζουμε» προσωπικότητα. Δεν μας ενδιαφέρει το περιβάλλον του αγώνα, είναι μια ατμόσφαιρα που θα προσπαθήσουμε να απολαύσουμε!».