Ολυμπιακός-Αντβέρπ 2-1: Μαρτίνς: «Όμορφη βραδιά, αξίζαμε τη νίκη, αποπροσανατολίστηκε ο Γιαν» (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αντβέρπ, ενώ εξήγησε και τι έγινε στην αλλαγή που δεν πραγματοποιήθηκε πριν το 1-1.

Ολυμπιακός-Αντβέρπ 2-1: Μαρτίνς: «Όμορφη βραδιά, αξίζαμε τη νίκη, αποπροσανατολίστηκε ο Γιαν» (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ευτυχής για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αντβέρπ και μετά το τέλος του ματς τόνισε πως η επιτυχία οφείλεται στην αφοσίωση που έδειξε η ομάδα του στο γήπεδο.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το αν τον άφησε ικανοποιημένο η εικόνα της ομάδας: Πραγματικά ήταν μία όμορφη βραδιά. Αξίζαμε να κερδίσουμε γιατί έχουμε δουλέψει πολύ. Σε αυτό το παιχνίδι ίσως δεν άξιζε κανείς την ήττα γιατί και οι δύο ομάδες πίεσαν πολύ. Ήταν μία ωραία βραδιά απέναντι σε μία καλή ομάδα με παίκτες που έχουν προσανατολισμό στο γήπεδο και που μας δημιούργησε πολλά προβλήματα.

Για τον Ρέαμπτσιουκ: Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι για εμάς. Ήταν γενικώς μία καλή βραδιά για όλη την ομάδα. Έπαιξαν όλοι με θέληση και αφοσίωση και ο Ολυμπιακός ανταμείφθηκε γι' αυτή την προσπάθεια.

Για το τι συνέβη με την αλλαγή λίγο πριν το 1-1: Η αλλαγή προετοιμάστηκε για να γίνει, αλλά ο Μαντί ζήτησε να μείνει. Ο Γιαν αποπροσανατολίστηκε και γι' αυτό νομίζω ότι δεχτήκαμε το γκολ γιατί χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Γρήγορα, όμως, επανήλθαμε και πήραμε τη νίκη.

Για το αν του είχε λείψει η ατμόσφαιρα με τον κόσμο: Πάντα λέμε ότι ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης. Η νίκη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην παρουσία τους γιατί πάντα μας βοηθούν και μας οδηγούν στη νίκη.