Καρέρα: Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα...(vid)

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα στο ματς με την Βόλφσμπουργκ και ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ

Καρέρα: Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα...(vid)

Στο γεγονός ότι η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, στάθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα και για τη νίκη επί της Βόλφσμπουργκ τόνισε τα εξής:

«Είμαι ευτυχισμένος γιατί πετύχαμε αυτό που θέλαμε, τα καταφέραμε και κάναμε αυτό που ήθελε και το κλαμπ. Είμαι ευχαριστημένος και από την προσπάθεια των παικτών που τα έδωσαν όλα.

Έχω παίξει πολλούς αγώνες, έχω βρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις. Δείξαμε χαρακτήρα, αφού καταφέραμε να γυρίσουμε αυτό το ματς, μετά το χαμένο πέναλτι και το γκολ που δεχθήκαμε.

Η ομάδα ήξερε πως θα ήταν ένα δύσκολο ματς. Η Βόλφσμπουργκ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και ξέραμε πως θα υποφέραμε, αλλά τα καταφέραμε».

Για το τι είπε στους Λιβάγια και Καρίμ: «Του είπα να ετοιμαστεί και να μπει και να αλλάξει τον αγώνα. Ήταν ευτυχισμένος όπως είναι λογικό, έδωσε την πρόκριση. Το σημαντικό είναι όμως η ομάδα δεν θέλω να σταθώ σε έναν παίκτη, σημαντικό είναι που τα καταφέραμε».