Πικρός αποκλεισμός για την εθνική Ελπίδων στην Αυστρία (vid)

Η εθνική Ελπίδων ηττήθηκε με 1-0 από την Αυστρία και έμεινε εκτός της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Πικρός αποκλεισμός για την εθνική Ελπίδων στην Αυστρία (vid)

Η ελληνική ομάδα ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη στο Σεντ Πόλτεν για να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 από τον πρώτο αγώνα στην Τούμπα. Όμως, παρά την ενίσχυσή της με τον Ευθύμη Κουλούρη δεν κατάφερε να σκοράρει.

Η ελληνική ομάδα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, διάστημα στο οποίο είχε ευκαιρίες: στο 5΄ σε φάουλ του Λημνιού, στο 8΄ με την κεφαλιά του Λάμπρου, στο 17΄ με το μόλις άστοχο σουτ του Κυριακόπουλου, στο 25΄ με την κεφαλιά του Καραχάλιου και στο 27΄ με την άστοχη «λόμπα» του Λάμπρου.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση σημείωσε ο Γκρίμπιτς στο 51΄με εκτέλεση φάουλ. Ο Κότσαρης έπεσε στη γωνιά του αλλά δεν κατάφερε να εκτρέψει την πορεία της μπάλας που κατέληξε στα δίχτυα του.

Δείτε το γκολ...

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κρεγκ Πόουσον (Αγγλία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λίνχαρτ - Σάλιακας

ΑΥΣΤΡΙΑ (Βέρνερ Γκρέγκοριτς): Σλάγκερ, Ούλμαν, Βόμπερ, Πος, Ίνγκολιτς, Λίενχαρτ, Λιούμπιτς, Βολφ (90΄ Ντάνσο), Λάιμερ, Μπαουμγκάρτνερ Κρ. (71΄ Χόρβαθ), Γκρμπιτς (61΄ Κβάσινα).

ΕΛΛΑΔΑ (Αντώνης Νικοπολίδης): Κότσαρης, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης, Χατζηδιάκος, Σάλιακας, Καραχάλιος, Γαλανόπουλος (80΄ Κωτσόπουλος), Λημνιός, Μπουζούκης (65΄ Ανδρούτσος), Λάμπρου (57΄ Χατζηγιοβάνης), Κουλούρης.