Η Αυστρία έβαλε δύσκολα στην Εθνική Ελπίδων(vid)

Στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ από τον Πος, κόντρα στο ροή του αγώνα.

Η Αυστρία έβαλε δύσκολα στην Εθνική Ελπίδων(vid)

Η Ελλάδα ηττήθηκε με 1-0 στην πρώτη αναμέτρηση των μπαράζ με αντίπαλο την Αυστρία, στο στάδιο της Τούμπας. Ακολουθεί επαναληπτικός αγώνας, σε αυστριακό έδαφος την Τρίτη.

Η Εθνική Ελπίδων εμφανίστηκε στον αγώνα με δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη δεν ήταν καλοί. Εκτός από το αμυντικό κομμάτι, όπου αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα από τις επιθέσεις των Αυστριακών, υπήρχε πρόβλημα και στο δημιουργικό μέρος με αποτέλεσμα η Εθνική Ελπίδων να έχει μεν την κατοχή αλλά να μη μπορεί να δημιουργήσει καμία οργανωμένη επίθεση που θα καταλήξει σε τελική προσπάθεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Εθνική ανέβασε την απόδοση της, με τις αλλαγές του Αντώνη Νικοπολίδη να βοηθάνε τα μέγιστα ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ. Οι Αυστριακοί έχοντας περισσότερο παθητικό ρόλο στο 2ο ημίχρονο, περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία να βγουν μπροστά και το έκαναν.

Στο 84ο λεπτό ο Γιακούποβιτς πήρε την κεφαλιά μετά το κόρνερ στο 84ο λεπτό και ο Πος ξεμαρκαρίστηκε από τον Καραχάλιο στη μικρή περιοχή, ανοίγοντας από πολύ κοντά το σκορ και δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ (Αντώνης Νικοπολίδης): Κότσαρης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Νικολάου, Χατζηδιάκος, Καραχάλιος, Γαλανόπουλος, Μπουζούκης (82’ Καμπετσής), Χατζηγιοβάνης (46’ Λάμπρου), Λημνιός, Ανδρούτσος (65’ Κωτσόπουλος)

ΑΥΣΤΡΙΑ (Βέρνερ Γκρέγκοριτς): Σλάνγκερ, Πος, Λίνχαρτ, Γκρίπιτς (61’ Γιακούποβιτς), Ντάνσο (70’ Ντ. Μπάουμγκαρντνερ), Λόβριτς (90’+2’ Κβάσινα), Ούλμαν, Λιούμπιτς, Βολφ, Μπάουμγκαρντνερ, Ίνγκολιτς.