Γαλλική ανατροπή κόντρα στη Γερμανία με υπογραφή Γκριεζμάν (vid)

Ο Γάλλος σούπερ σταρ πέτυχε και τα δύο γκολ των «τρικολόρ» στη νίκη με 2-1 επί των «πάντσερ», που είχαν προηγηθεί με τον Κρόος. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της συνάντησης.

Γαλλική ανατροπή κόντρα στη Γερμανία με υπογραφή Γκριεζμάν (vid)

Όπως και στον ημιτελικό του Euro 2016 έτσι και στο ματς της Τρίτης (16/10) για το Nations League, η Γαλλία επικράτησε της Γερμανίας με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Για τον Αντουάν Γκριεζμάν ο λόγος, με τον Γάλλο σταρ να «υπογράφει» τη νίκη των «τρικολόρ» με δύο προσωπικά τέρματα στο 62' και στο 79' με πέναλτι, για το τελικό 2-1.

Ο Τόνι Κρόος είχε δώσει προβάδισμα στα «πάντσερ» με πέναλτι από το 14ο λεπτό, ωστόσο το γκολ αυτό δεν ήταν αρκετό για να δώσει τέλος στη σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων του γερμανικού συγκροτήματος. Χάρη στη νίκη αυτή η Γαλλία βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρωτιά στον όμιλο, αντιθέτως η Γερμανία έμεινε στον ένα βαθμό και πλέον απειλείται με υποβιβασμό στη League B!

Ο δε Γιόακιμ Λεβ έκανε ένα απίστευτο αρνητικό ρεκόρ στον πάγκο της «Nationalmanschaft». Ποιο είναι αυτό; Έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία που μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος συμπλήρωσε έξι ήττες στον πάγκο της Γερμανίας!

Οι συνθέσεις:

ΓΑΛΛΙΑ: Λορίς, Παβάρ, Βαράν, Κιμπέμπε, Ερνάντες, Πογκμπά, Καντέ (93' Ενζονί), Εμπαπέ (86' Ντεμπελέ), Γκριεζμάν (90' Εντομπελέ), Ματουιντί, Ζιρού.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Γκίντερ (85' Μπραντ), Σουέλε, Χούμελς, Σουλτζ, Κέρερ, Κίμιχ, Κρόος, Σανέ (75' Ντράξλερ), Βέρντερ, Γκνάμπρι (88' Μίλερ).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

LEAGUE A (Group 1)

1. Γαλλία 7 (3)
2. Ολλανδία 3 (2)
3. Γερμανία 1 (3)

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα: