Τοροσίδης: «Δεν φοβόμαστε, πάμε για την πρωτιά»

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας μίλησε για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ουγγαρία ξεκαθαρίζοντας πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα παίξει για το «διπλό».

Τοροσίδης: «Δεν φοβόμαστε, πάμε για την πρωτιά»

Ο Βασίλης Τοροσίδης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Ουγγαρία. Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν ξεκάθαρος πως η Ελλάδα πηγαίνει για την πρωτιά και δεν έχει να φοβηθεί κάτι στο ματς με τους Ούγγρους.

Αναλυτικά ο Βασίλης Τοροσίδης μίλησε:

Για την ήττα της Ουγγαρίας από την Φινλανδία: «Δεν θεωρώ έκπληξη την ήττα της Ουγγαρίας από την Φινλανδία. Σίγουρα τα εκτός έδρας ματς πάντα είναι δύσκολα. Η Φινλανδία έχει καλή ομάδα, δεν είναι κακή ομάδα. Αύριο η Ουγγαρία μετά από μια ήττα, είναι σημαντικό παιχνίδι. Εξίσου σημαντικό είναι και για μας και θέλουμε να κερδίσουμε για να κάνουμε το δύο στα δύο».

Για το αν έχει μελετήσει τους Ούγγρους: «Έχουμε μιλήσει για τους Ούγγρους, θα δούμε κάποια βίντεο αλλά δε θέλω να πω τα αδύνατα σημεία, γιατί αν τα πω θα τα δουλέψουν και δε θα είναι πια αδύνατα».

Για το αν γνωρίζει Ούγγρους παίκτες: «Ξέρω κάποιους Ούγγρους, αλλά δεν θέλω να επικεντρωθώ σε κάποιον. Είναι μια σοβαρή ομάδα, είχε συμμετοχή στο EURO 2016 και πρέπει να είμαστε εξίσου σοβαροί κι εμείς να παίξουμε 90 λεπτά όπως ξέρουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το γεγονός ότι το ματς της Τρίτης θα είναι κεκλεισμένων των Θυρών: «Πιστεύω ότι επηρεάζει και τις δύο ομάδες, είναι γενικά κακό για το ποδόσφαιρο να παίζονται παιχνίδια χωρίς κόσμo. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε κι αυτό γιατί επηρεάζει αρνητικά και τις δύο ομάδες ιδιαίτερα σε ένα επίσημο ματς. Θα προτιμούσα να παίζω σε γεμάτο στάδιο».

Για το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξε η Εθνική στο πρώτο ημίχρονο με την Εσθονία: «Η ομάδα στα 35 λεπτά έπαιξε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, ένα ποδόσφαιρο κατοχής το οποίο ακόμη κι όταν είχαμε επιτυχίες ως Εθνική δεν παίζαμε τόσο καλά. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό από πλευράς κατοχής. Είχαμε την ατυχία να βγει ο Κώστας, παίξαμε και με δέκα παίκτες για λίγο, κι αυτό μας επηρέασε αρνητικά. Πρέπει να κρατήσουμε αυτό το πρόσωπο που είχαμε στην Εσθονία, να παίξουμε ποδόσφαιρο και να έρθουν και οι επιτυχίες και οι προκρίσεις».

Για το αν η Ελλάδα θα είναι φαβορί αν κάνει το δύο στα δύο: «Δε θεωρώ ότι με νίκη θα είμαστε το απόλυτο φαβορί γιατί μπορεί και η Φινλανδία να κάνει το δύο στα δύο. Θα είναι πολύ σημαντικό βήμα για τη συνέχεια αν σκεφτούμε ότι και το επόμενο είναι εντός με Ουγγαρία. Θα έχουμε θέσει όμως υποψηφιότητα για την πρωτιά. Πρέπει να παίξουμε σοβαρά όπως στην Εσθονία, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα πάρουμε την πρώτη θέση. Πάμε για την πρωτιά».