Οι σκέψεις του Φαν΄τ Σιπ για την ενδεκάδα της Ελλάδας με την Ισπανία

Ποιες είναι οι σκέψεις του Τζον Φαν΄τ Σιπ για την ενδεκάδα που θα παρατάξει το βράδυ της Πέμπτης στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Ισπανία.

Οι σκέψεις του Φαν΄τ Σιπ για την ενδεκάδα της Ελλάδας με την Ισπανία

Ο Τζον Φαν ‘τ Σιπ είδε στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με την Ισπανία να χάνει τον Δημήτρη Πέλκα. Ο επιθετικός της Φενέρμπαχτσε δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί κατά της ομάδας της Ιβηρικής στην αναμέτρηση της Πέμπτης (21:45).

Φαν'τ Σιπ για την 25η Μαρτίου: «Πρέπει να δίνεις πάντα το 100%, ότι μέρα και να είναι»

Η απουσία του Πέλκα αλλάζει τα σχέδια του Ολλανδού προπονητή, διότι τον προόριζε για βασικό. Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν δείχνει να έχει καταλήξει ακόμη στους ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν αύριο το βράδυ στο ματς με τους Ισπανούς.

Χάνει το Ισπανία-Ελλάδα ο Πέλκας

Από τις δοκιμές που έχει κάνει μέχρι τώρα φαίνεται ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν προβάδισμα για να πάρουν φανέλα βασικού. Ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τον Ανδρούτσο να παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Τσιμίκα να είναι το φαβορί γι’ αριστερά. Στην άμυνα τις δύο θέσεις διεκδικούν οι Τζαβέλλας, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Σβάρνας με τους δύο πρώτους να έχουν προβάδισμα.

Όσον αφορά στα χαφ Ζέκα και Μπουχαλάκης έχουν τον πρώτο λόγο με τον Μπακασέτα να παίζει πιο μπροστά τους. Ο Γιακουμάκης είναι δεδομένο ότι θα παίξει από την αρχή στην κορυφή της επίθεσης και για τις άλλες δύο θέσεις δίνουν «μάχη» οι Λημνιός, Φορτούνης, Μασούρας και Μάνταλος.