Μπα-Σισέ: Ακυρώθηκε το Σενεγάλη-Μαυριτανία λόγω κορονοϊού

Το φιλικό παιχνίδι της Σενεγάλης με τη Μαυριτανία ακυρώθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού και οι Μπα, Σισέ επιστρέφουν στην Ελλάδα χωρίς να παίξουν το παιχνίδι το βράδυ της Τρίτης.

Μπα-Σισέ: Ακυρώθηκε το Σενεγάλη-Μαυριτανία λόγω κορονοϊού

Δύο ποδοσφαιριστές έχει ο Ολυμπιακός στη Σενεγάλη και έχει την αγωνία του να επιστρέψουν χωρίς προβλήματα. Ο λόγος για τον Ουσεϊνού Μπα και τον Παπέ Σισέ, οι οποίοι υπό νορμάλ συνθήκες θα έπρεπε σήμερα να αγωνίζονται στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Μαυριτανία.

Η αναμέτρηση που ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Τρίτης ακυρώθηκε. Και σε αυτή την περίπτωση το ματς αναβλήθηκε λόγω του κορονοϊού. Η Σενεγάλη τις προηγούμενες ημέρες είχε κρούσμα Covid-19, αλλά αυτή τη φορά το πρόβλημα υπήρχε με τη Μαυριτανία.

Συγκεκριμένα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Μαυριτανίας ανακοίνωσε λίγες ώρες πριν τη σέντρα πως οκτώ ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Έτσι ο αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες ακυρώθηκε και οι Σισέ, Μπα δεν έπαιξαν.

Οι δύο παίκτες παίρνουν το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα προκειμένου να ενσωματωθούν στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τα σημαντικά παιχνίδια που έρχονται. Και αυτοί όπως και οι υπόλοιποι διεθνείς μόλις επιστρέψουν στον Ρέντη θα κάνουν τεστ για τον κορονοϊό.