Στην 7η θέση η Κ-17 του Ολυμπιακού στο Ρεζέ

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 την εθνική ομάδα της Μπουρκίνα Φάσο.

Στην 7η θέση η Κ-17 του Ολυμπιακού στο Ρεζέ

Την 7η θέση κατέλαβε η Κ-17 στο διεθνές τουρνουά που ολοκληρώνεται την Κυριακή στο Μπεζιέ της Γαλλίας. Ο Ολυμπιακός, που πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος απέναντι στον Παναθηναϊκό, επικράτησε στον τελευταίο της αγώνα με 1-0 της Μπουρκίνα Φάσο χάρις σε γκολ του Γιώργου Ζαχαράκη.

Ο Ολυμπιακός αν και είχε πολύ καλά διαστήματα στα έξι παιχνίδια που έδωσε επί γαλλικού εδάφους δεν κατάφερε να είναι στους αγώνες των μεταλλίων αφού ήταν κακός στην διαδικασία των πέναλτι στον προημιτελικό.

Ο τεχνικός της ομάδας κ. Τάσος Θέος είπε: «Ήταν μια πολύ σπουδαία εμπειρία για τα παιδιά. Αντιμετώπισαν καλές σχολές ποδοσφαίρου και ομάδες με πολύ ταλέντο. Θα μπορούσαμε να είμαστε στην τετράδα αλλά δεν είχαμε την συγκέντρωση που θα έπρεπε στα κρίσιμα σημεία. Ήταν ένα δυνατό τουρνουά που σαφώς έδωσε στα παιδιά να καταλάβουν αρκετά πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι πως δεν πρέπει να σταματάς ποτέ να δουλεύεις και να ανεβαίνεις επίπεδο».

Για την πειραιώτικη ομάδα στο τουρνουά αγωνίστηκαν οι: Στουρνάρας, Σφύρλας, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουϊδης, Κωνσταντινίδης, Δολαψάκης, Μπαλωμένος, Μαρτίνης, Μούγιος, Τσακίρης, Κοτσιανούλης, Τασιάς, Νικόλης, Φέκκας, Μπόνιος, Γεωργαντής, Μπουλάρι, Ζαχαράκης.

Η αποστολή επιστρέφει το απόγευμα της Δευτέρας στην Ελλάδα.