Μαρτίνς: Το ελληνικό «ευχαριστώ» και η υπόσχεση για το Καραϊσκάκη (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς έστειλε το δικό του μήνυμα στους Έλληνες, στους φιλάθλους του Ολυμπιακού αλλά ευχαρίστησε στα ελληνικά και όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή!

Μαρτίνς: Το ελληνικό «ευχαριστώ» και η υπόσχεση για το Καραϊσκάκη (vid)

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανέβασε ένα βίντεο με τον Πέδρο Μαρτίνς να στέλνει το δικό του μήνυμα σε όσους αγωνίζονται αυτές τις δύσκολες στιγμές. Σε όλους τους Έλληνες αλλά και φυσικά στους φιλάθλους του Ολυμπιακού!

Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός ευχαρίστησε στα ελληνικά γιατρούς και νοσηλευτές που μάχονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της κατά του κορονοϊού.

Τέλος, απευθυνόμενος προς τους φιλάθλους, δήλωσε σίγουρος ότι σε λίγο καιρό «όλοι μας θα αγκαλιαστούμε στο Καραϊσκάκη».

Η δήλωση τους Πέδρο Μαρτίνς:

«Θα ήθελα να απευθύνω ένα μήνυμα σε όλους τους Έλληνες, να παραμείνουν σταθεροί και δυνατοί και να μείνουν στο σπίτι. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να το κάνουμε, για το καλό και την ασφάλεια μας. Η ανθρώπινη ζωή είναι όλο και πιο σημαντική και πρέπει να σεβόμαστε αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή: τους γιατρούς τους νοσοκόμους, τους βοηθούς, τους υπαλλήλους που συνεχίζουν να δείχνουν, μεγάλη υπευθυνότητα και μεγάλη αφοσίωση , ώστε να προστατεύσουν όλο και περισσότερο τις ανθρώπινες ζωές. Σε αυτούς και τολμώ να το πω στα Ελληνικά "Ευχαριστώ πάρα πολύ". Ήταν και είναι απολύτως εξαιρετικοί. Ένα τελευταίο μήνυμα και για τους οπαδούς του Ολυμπιακού «να παραμείνετε δυνατοί, όλα θα πάνε καλά. Είμαι σίγουρος ότι σε λίγο καιρό, όλοι μας θα αγκαλιαστούμε στο Καραϊσκάκη. Στέλνω σε όλους μια μεγάλη αγκαλιά!»

Η ανάρτηση της ΠΑΕ στο instagram: