Απόλλων Λάρισας - Πλατανιάς 1-0: «Πλώρη» για τα μπαράζ η ομάδα της Θεσσαλίας

Καθοριστικό βήμα για τη συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου της Super League έκανε ο Απόλλωνας Λάρισας ο οποίος επιβλήθηκε του Πλατανιά στη Θεσσαλία με σκορ 1-0 ξεπερνώντας την ομάδα της Κρήτης στη βαθμολογία.

Απόλλων Λάρισας - Πλατανιάς 1-0: «Πλώρη» για τα μπαράζ η ομάδα της Θεσσαλίας

Οι παίκτες του Μπελά ευτύχησαν να προηγηθούν από το 2ο μόλις λεπτό με γκολ του Λουκάο επί των αντιπάλων τους και στη συνέχεια κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους απέναντι στους Κρητικούς οι οποίοι ήταν σε... δεύτερο ρόλο στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι πάντως πιέστηκαν λίγο, όμως ήταν αυτοί τα «αφεντικά» της αναμέτρησης και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο γκολ τόσο με τον Λίταινα στο 50' όσο και τον Μαρκολίνιο 14 λεπτά αργότερα.

Οι ποδοσφαιριστές του Τάτσι έχασαν σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 72ο λεπτό, όμως το δοκάρι σταμάτησε την μπάλα στο φάουλ που εκτέλεσε ο Ποζατζίδης.

Απόλλων Λάρισας (Μπελά): Μαντζάρης, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Λίταινας (87' Κοντοές), Ράμος, Λουκάο, Σκούπρας, Καρατάσιος, Χατζής, Τασιουλής (70' Γκουντρουμπής), Μπραμπίγια (λ.τρ. 45+1' Μαρκολίνιο)

Πλατανιάς (Τάτσης): Γκοτς, Ρουσσάκης, Κορτστάμ (83' Λάζιτς), Τσαμούρης, Νίλι, Μποσέτι, Παπανικολάου, Ποζατζίδης, Ουές, Λουκίας, Μπιανκόνι

Σκόρερ: 2' Λουκάο

Κόκκινες: 90+4' Χατζής