«Στοπ» Βασιλειάδη στους οπαδούς του Ολυμπιακού για την Πάτρα

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης απαγόρευσε τη μετακίνηση των φίλων του Ολυμπιακού στην Πάτρα για το ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή. 

«Στοπ» Βασιλειάδη στους οπαδούς του Ολυμπιακού για την Πάτρα

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή, στην Πάτρα, απόψε (1/11) στις 17:15 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας. Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι οι 3 βαθμοί και η αναρρίχηση στην θέση του ομίλου.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης, Υφυπουργός αθλητισμού, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του Ολυμπιακού στην Πάτρα επικαλούμενος λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα στο fosonline.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βασιλειάδη:

«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ Ολυμπιακός ΟΣΦΠ, ενόψει της διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Παναχαϊκή-ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ, για το Κύπελλο Ελλάδας, αγωνιστικής περιόδου 2018-19, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 1/11/2018 και ώρα 17:15, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Κατά τα λοιπά για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενης και θεατές».

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ