Γκέλαρε ο Διαγόρας Ρόδου με τη Νίκη Τραγανού

Ο Διαγόρας δεν κατάφερε για τρίτο συνεχόμενο ματς να πάρει τους 3 βαθμούς και έχασε πολύτιμο έδαφος στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Γκέλαρε ο Διαγόρας Ρόδου με τη Νίκη Τραγανού

Δεν άνοιξε θετικά για τον Διαγόρα η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στο πλαίσιο της Φούτμπολ Λιγκ 2. Η Νίκη Τραγανού κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό ισοπαλίας μέσα στο Ρόδο και να προβληματίσει τον Διαγόρα με τους υψηλούς στόχους. Με ένα ματς περισσότερο από τους υπόλοιπους διεκδικητές, ο Διαγόρας βρίσκεται στην 4η θέση, 4 βαθμούς κάτω από τον Ιαλυσό που βρίσκεται στην κορυφή με 12 βαθμούς.

Οι Ροδίτες είχα τα ηνία της αναμέτρησης από την αρχή και κατάφεραν να προηγηθούν στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Γιώργου. Οι φιλοξενούμενοι όμως επιφύλασσαν μία έκπληξη για το ξεκίνημα της 2ης περιόδου. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κολοτούρου και ένα λάθος του Ξενοδόχοφ, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Βατσή για να κάνει το 1-1 το οποίο παρέμεινε έως και το τέλος της αναμέτρησης.

Συνθέσεις:

Διαγόρας (Νίκος Παντέλης): Ξενοδόχοφ, Γερόλυμος, Παγώνης, Κρητικός, Ντερτιλής, Μπαξεβάνος, Γιώργου (60' Μπουρλάκης), Χατζησάββας (74' Μουκίδης), Γλύνος, Δήμας, Ντουάλα

Νίκη Τραγανού (Σπύρος Αντωνόπουλος): Αντωνόπουλος, Κολοτούρος Κ., Κολοτούρος Χ., Κολοτούρος Ε. (24' λ.τρ. Παπαχριστόπουλος), Γαργαρώνης, Ακασού, Λούτσι, Βατσής, Ντιαλόσο (90' Ζάχαρης), Κολοτούρος Δ., Κολοτούρος Ν. (68' Σκοζάι)