Football League: Αιφνιδιαστικό «διαζύγιο» Ηρόδοτου με Παπαματθαιάκη

Παρότι οδήγησε την ομάδα στην άνοδο στη Β' Εθνική, ο Μανώλης Παπαματθαιάκης αποχώρησε ξαφνικά από τον πάγκο της κρητικής ομάδας, με τη διοίκηση να επιβεβαιώνει το γεγονός με επίσημη ανακοίνωση το Σάββατο (6/10).

Football League: Αιφνιδιαστικό «διαζύγιο» Ηρόδοτου με Παπαματθαιάκη

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης οδήγησε τον Ηρόδοτο σε μια ονειρεμένη σεζόν στο περασμένο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με επιστέγασμα την άνοδο στη Football League, ωστόσο δεν θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού στα νέα... λημέρια της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας.

Όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (6/10), ο έμπειρος τεχνικός αποτελεί αιφνιδιαστικά παρελθόν από το προπονητικό πόστο των Κρητικών, εξέλιξη που επιβεβαιώθηκε επίσημα από τη διοίκηση μέσω σχετικής ανακοίνωσης. Αναλυτικά το κείμενο:

«Η ΠΑΕ Ηρόδοτος ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Τον ευχαριστεί θερμά για την απόφασή του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία και για την προσπάθεια που κατέβαλε κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2017-18, όπως και τη σημαντική συμβολή του για την άνοδο του Ηρόδοτου στη Football League.

Τέλος, του εύχεται από καρδιάς καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας».