Λόπεθ: «Πέσαμε παλεύοντας…»

Το εγκώμιο των παικτών για την προσπάθεια που κατέβαλαν κόντρα στην ΑΕΚ έπλεξε σε δηλώσεις του ο προπονητής του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ, παρά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.

Λόπεθ: «Πέσαμε παλεύοντας…»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του παρουσιάστηκε ο προπονητής του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Αν και ο σύλλογος πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 κόντρα στην «Ένωση», τελικά οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αυτοί που εξασφάλισαν το «εισιτήριο» για την 4άδα χάρη στο υπέρ τους 4-2 του πρώτου ματς στο «ΟΑΚΑ».

«Είμαι απέραντα περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου. Παρά τη διαφορά του μπάτζετ και ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε την πρόκριση», είπε αρχικά ο Λόπεθ μετά το τέλος της αναμέτρησης στην κάμερα της «Cosmote TV»

Για το αν για την πρόκριση έπαιξε ρόλο το μπλακ άουτ της ομάδας του στο ΟΑΚΑ: «Ήταν εκείνο το δεκάλεπτο μια ζημιά αλλά ακόμα και εκεί εμφανίσαμε ένα καλό πρόσωπο. Είχαμε θάρρος, τόλμη και αυτό είναι που ικανοποιεί γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας που θέλω να έχει η ομάδα».

Για την έως τώρα πορεία του Βόλου: «Εγώ πιστεύω ότι έχουμε κάνει μια εκπληκτική σεζόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο μην ξεχνάμε πως είμαστε ο Βόλος και κόντρα στην ΑΕΚ πέσαμε παλεύοντας και κάνοντας το καλύτερο. Από την 7η θέση και κάτω είμαστε η πρώτη ομάδα, πέρα από την 7η θέση παίζοντας καλά κόντρα στον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ».