Μέσι: «Το ποδόσφαιρο όπως και η ζωή δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια»

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι μίλησε για τις συνθήκες που θα επικρατούν στο ποδόσφαιρο, αλλά και στη ζωή όλων γενικότερα, μετά τον κορονοϊό.

Μέσι: «Το ποδόσφαιρο όπως και η ζωή δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια»

Ο Λιονέλ Μέσι κλήθηκε να σχολιάσει για το πως θα είναι όχι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά και η καθημερινότητα συνολικά υπό τις νέες συνθήκες που προκάλεσε σε όλο τον κόσμο η πανδημία του κορονοϊού. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε επίσης στην τραγωδία που βιώνουν όσοι έχασαν δικούς τους ανθρώπους, χωρίς να μπορούν να τους αποχαιρετήσουν.

«Όλοι αμφιβάλλουμε για το πώς θα είναι ο κόσμος μετά από αυτό που συνέβη. Εκτός από την καραντίνα και την κατάσταση που μας έπιασε στον ύπνο, πολύς κόσμος πέρασε αληθινά άσχημα διότι επηρεάστηκε από αυτήν την κατάσταση με κάποιο τρόπο όπως συνέβη με όσους όσους έχασαν συγγενείς και φίλους και δεν είχαν (λόγω καραντίνας) την ευκαιρία για το ύστατο χαίρε.

Υπήρξαν πολλά αρνητικά πράγματα σε αυτή την κρίση, αλλά δεν υπάρχει τίποτα χειρότερα από το να χάνεις τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο. Αυτό μου δημιουργεί τεράστια απογοήτευση και μου φαίνεται ότι είναι το πιο άδικο πράγμα του κόσμου. Το ποδόσφαιρο δεν θα είναι ίδιο, θα πρέπει να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα. Το ποδόσφαιρο όπως και η ζωή δεν θα είναι ξανά ίδια», είπε ο αστέρας της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι.