Σιγουριά ότι ο Νεϊμάρ θα είναι έτοιμος στο Μουντιάλ

Ο 26χρονος σούπερ σταρ θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα με την Ελβετία.

Σιγουριά ότι ο Νεϊμάρ θα είναι έτοιμος στο Μουντιάλ

Ο Νεϊμάρ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων σχεδόν για τρεις μήνες, αλλά ο προπονητής της Βραζιλίας, Τίτε, δήλωσε πως ο επιθετικός της Παρί Σ.Ζ, θα είναι σίγουρα έτοιμος για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα μέσα Ιουνίου.

Ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής στον κόσμο έφτασε χθες στη Βραζιλία και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Μπέλο Οριζόντε.

Ο γιατρός που θέλει να κάνει την επέμβαση δήλωσε ότι η τυπική περίοδος ανάκαμψης είναι δυόμισι έως τρεις μήνες, πράγμα που σημαίνει ότι ο Νεϊμάρ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα παίζει ξανά στα μέσα Μαΐου το νωρίτερο, μόλις ένα μήνα πριν η Βραζιλία ξεκινήσει την διαδρομή της στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ωστόσο, ο Τίτε τόνισε ότι ο 26χρονος σούπερ σταρ, θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα εναντίον της Ελβετίας στις 17 Ιουνίου.

«Είμαι βέβαιος, θα είναι έτοιμος», ανέφερε ο γυμναστής της Βραζιλίας, Φάμπιο Μασερεντιάν στην τηλεόραση της O Globo. «Μπορώ να δηλώσω ότι υπάρχει αρκετός χρόνος για να είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Νεϊμάρ θα είναι εκεί με πολύ λίγα παιχνίδια ή προπονήσεις σαν να είναι η αρχή της σεζόν. Μετά την χειρουργική επέμβαση θα έχει μια φυσική αποκατάσταση».

Ο Νεϊμάρ θα χάσει τα φιλικά της Βραζιλίας με Ρωσία και Γερμανία. Μετά τον εναρκτήριο αγώνα τους εναντίον της Ελβετίας,όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι πέντε φορές νικητές του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα αντιμετωπίσουν στη συνέχεια την Κόστα Ρίκα και τη Σερβία.

«Ο Νεϊμάρ είναι, φυσικά, αναστατωμένος, λυπημένος» , δήλωσε ο χειρουργός Ροντρίγο Λασμάρ. «Αλλά καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει πλέον άλλη επιλογή, έτσι ώστε να μπορεί να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό».