Ρεμς: Αυτοκτόνησε ο γιατρός της ομάδας που είχε προσβληθεί από κορονοϊό!

Όπως έγινε γνωστό ο γιατρός της Ρεμς, Μπερνάρ Γκονζάλες που έχει προσβληθεί από κορονοϊό αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του. 

Ρεμς: Αυτοκτόνησε ο γιατρός της ομάδας που είχε προσβληθεί από κορονοϊό!

Σοκ στη Γαλλία και συγκεκριμένα στις τάξεις της Ρεμς αφού ο γιατρός της ομάδας, Μπερνάρ Γκονζάλες που είχε προσβληθεί από κορονοϊό αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του!

Ο ίδιος, όπως και η γυναίκα του είχαν προσβληθεί από τον φονικό ιό και βρίσκονταν σε κατ’ οίκον περιορισμό. Ωστόσο, ο Μπερνάρ Γκονζάλες αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Μάλιστα, είχε αφήσει και ένα γράμμα, στο οποίο εξηγούσε τον λόγο που το έκανε και την άμεση σχέση που είχε με τον κορονοϊό, αλλά περισσότερα δεν έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας.

Με το άκουσμα της εν λόγω είδησης, ο δήμαρχος του Ρεμς, Αρνόντ Ρομπινέ, εξέφρασε την θλίψη του, λέγοντας πως ήταν ένας από τους πυλώνες της Ρεμς, αλλά και ένας σπουδαίος άνθρωπος και γιατρός που είχε την εκτίμηση όλων!

Να σημειώσουμε πως ουδείς γνώριζε πως ο γιατρός είχε διαγνωστεί με τον ιό. «Είχα μιλήσει μαζί του την περασμένη εβδομάδα και δεν μου είχε πει τίποτα. Τι δράμα; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Το σοκ είναι τεράστιο» ανέφερε στέλεχος της γαλλικής ομάδας.

Στη Ρεμς αγωνίζεται ο διεθνής Έλληνας επιθετικός, Τάσος Δώνης. Οι ποδοσφαιριστές της γαλλικής ομάδας ενημερώθηκαν για την τραγική είδηση το απόγευμα της Κυριακής (5/4).