Γκλάντμπαχ: «Παγώνει» κάθε συζήτηση για συμβόλαια με παίκτες και ομάδες

Η Γκλάντμπαχ σταματάει κάθε συζήτηση για συμβόλαιο με ποδοσφαιριστή ή κλαμπ, αφού πλέον είναι άλλες οι προτεραιότητες της.

Γκλάντμπαχ: «Παγώνει» κάθε συζήτηση για συμβόλαια με παίκτες και ομάδες

Πολλά πράγματα θα ανατραπούν εξαιτίας του κορονοϊού. Είναι δεδομένο ότι όλα θα αλλάξουν μετά το τέλος του εφιάλτη και τίποτα δεν θα είναι ίδιο.

Ήδη η αλλαγή φαίνεται στο ποδόσφαιρο και τα μηνύματα που έρχονται δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά. Αρκετές ομάδες έχουν αρχίσει και… ψαλιδίζουν τα συμβόλαια των παικτών τους, διότι έχουν πάθει οικονομική ζημιά λόγω του κορονοϊού.

Κάπως έτσι και η Γκλάντμπαχ έβαλε άλλες προτεραιότητες και αποφάσισε να "παγώσει" κάθε συζήτηση που έκανε με ποδοσφαιριστή ή κάποιο κλαμπ.

Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Μαξ Έμπερλ έκανε γνωστό πως η ομάδα σταματάει κάθε συζήτηση με ποδοσφαιριστή ή κλαμπ που αφορά σε θέμα συμβολαίου.

Αυτό σημαίνει πως οι Ράφελ και Φάμπιαν Τζόνσον, αλλά και η Μπαρτσελόνα που σκοπεύει να δώσει 50 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Αλασάνε Πλέα θα πρέπει να κάνουν υπομονή και να περιμένουν.

Η κίνηση της Γκλάνταμπαχ είναι ενδεικτική του πως σκέφτονται πλέον αρκετοί σύλλογοι στην Ευρώπη και πως θα λειτουργήσουν από εδώ και στο εξής.