Πρώην παίκτης των Ρέιντζερς μένει άνεργος επειδή έκανε χειρονομίες στους οπαδούς της Σέλτικ

Πήγε να δει το ντέρμπι και ξεπέρασε τα όρια του επιτρεπτού.

Πρώην παίκτης των Ρέιντζερς μένει άνεργος επειδή έκανε χειρονομίες στους οπαδούς της Σέλτικ

Ο Φρέιζερ Έιρντ είναι πρώην ποδοσφαιριστής των Ρέιντζερς που μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στην Κοβ Ρέιντζερς που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της 4ης κατηγορία της Σκωτίας.

Ο Έιρντ είναι υποστηρικτής της πρώην του ομάδα και βρέθηκε στις κερκίδες του Σέλτικ Παρκ για να παρακολουθήσει δια ζώσης το "Old Firm" (το ντέρμπι Σέλτικ - Ρέιντζερς). Όταν ο αγώνας τελείωσε οι Ρέιντζερς έφυγαν νικητές προς τα αποδυτήρια και ο ενθουσιασμός ήταν έκδηλος στις κερκίδες.

Όμως για κακή τύχη του Έιρντ η κάμερα του Sky Sports τον συνέλαβε κατά την ώρα των πανηγυρισμών να κάνει χειρονομίες στους οπαδούς της Σέλτικ, με αποτέλεσμα η τωρινή του ομάδα, Κοβ Ρέιντζερς να ανακοινώσει τη λύση του συμβολαίου του:

«Η Κοβ Ρέιντζερς είναι ενήμερη για τις εικόνες που κυκλοφορούν και έχουν σχέση με έναν παίκτη μας στο πρόσφατο Σέλτικ-Ρέιντζερς.

Ως σύλλογος δεν ανεχόμαστε τέτοια συμπεριφορά και περιμένουμε από όλους τους παίκτες μας να εκπροσωπούν το σύλλογό μας με σωστό τρόπο όλες τις φορές.

Το συμβόλαιο του Φρέιζερ Έιρντ με το σύλλογο ήταν να λήξει στις αρχές του Ιανουαρίου αλλά ως αποτέλεσμα αυτού που έγινε, θα αφήσει το σύλλογο άμεσα».