Μπαρτσελόνα: Αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Χάαλαντ

Η Μπαρτσελόνα αποσύρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα από την διεκδίκησή του Έρλινγκ Χάαλαντ αφού οι διοικούντες των «μπλαουγκράνα» δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει η Σάλτσμπουργκ για τον 19χρονο άσο. 

Μπαρτσελόνα: Αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Χάαλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μπορεί να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα της Σάλτσμπουργκ και να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων της Ευρώπης ωστόσο, τα ποσά που ζητάει η διοίκηση των Αυστριακών από κάποιες ομάδες θεωρούνται υπερβολικά για τον 19χρονο σέντερ φορ.

Συγκεκριμένα το «ESPN» αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα που ενδιαφερόταν για τον νεαρό άσο αποσύρθηκε από την διεκδίκησή του και αυτό γιατί η Σάλτσμπουργκ ζητάει 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον δώσει, ποσό που κρίνεται υπέρογκο από τους ανθρώπους των «μπλαουγκράνα». Αν η Αυστριακοί ρίξουν τις απαιτήσεις ενδεχομένως η Μπαρτσελόνα να το ξανασκεφτεί και να κάνει κρούση, προς ώρας όμως κάτι τέτοιο δε θα γίνει.

Πάντως αν ο Χάαλαντ συνεχίσει να σκοράρει σε αυτούς τους ρυθμούς (έχει πετύχει 26 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις με τα 7 να έχουν επιτευχθεί στο Champions League) το ποσό της ρήτρας του όχι μόνο δε θα πέσει αλλά ίσως αυξηθεί κι άλλο.