Απίστευτο και όμως συνέβη: Το πιο παράξενο πέναλτι της χρονιάς (vid)

Παρακολουθήστε σε video την απίθανη φάση, στην οποία έκανε γκάφα ο αναπληρωματικός παίκτης της Χόιστελ Κίελ, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί η ομάδα του με πέναλτι.

Απίστευτο και όμως συνέβη: Το πιο παράξενο πέναλτι της χρονιάς (vid)

Η Χόιστελ Κίελ υποδέχθηκε την Μπόχουμ. Στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Εμπουσί από τους φιλοξενούμενους, έχασε την ευκαιρία να σκοράρει, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Η μπάλα κυλάει προς τα έξω και ο Μάικλ Έμπερβαις (παίκτης της Κίελ), ο οποίος κάνει προθέρμανση ως αναπληρωματικός, παίρνει απόφαση να την σταματήσει για να μην χαθεί χρόνος. Τι κάνει λάθος όμως; Έβαλε το πόδι του εντός του αγωνιστικού χώρου!

Ο διαιτητής πηγαίνει στο VAR, βλέπει την φάση και δίνει κίτρινη κάρτα στον Έμπερβαις και πέναλτι υπέρ της Μπόχουμ, μιας και σύμφωνα με τον κανονισμό οποαδήποτε παρεμβολή στον αγώνα από αναπληρωματικό ή επίσημο ομάδας τιμωρείται με πέναλτι.

Ο ρέφερι της αναμέτρησης πήγε στο VAR, είδε την επίμαχη φάση και έδωσε κίτρινη κάρτα στον Έμπερβαις και πέναλτι υπέρ της Μπόχουμ. Άλλωστε, σύμφωνα με τον κανονισμό, οποαδήποτε παρεμβολή στον αγώνα από αναπληρωματικό ή επίσημο ομάδας τιμωρείται με πέναλτι.