Bundesliga: Η Χόφενχαϊμ «σταμάτησε» 2-0 τη Σάλκε (βαθμολογία, highlights)

Την ευκαιρία να πατήσει κορυφή έχασε η Σάλκε που ηττήθηκε στην έδρα της Χόφενχαϊμ με 2-0 για την όγδοη αγωνιστική της Bundesliga.

Bundesliga: Η Χόφενχαϊμ «σταμάτησε» 2-0 τη Σάλκε (βαθμολογία, highlights)

Με νίκη ολοκληρώθηκε η όγδοη αγωνιστική της Bundesliga καθώς η Χόφενχαϊμ νίκησε στην έδρα της τη Σάλκε με 2-0. Οι γηπεδούχοι μετά τη νίκη τους επί της Μπάγερν Μονάχου συνέχισαν τα θετικά τους αποτέλεσμα. Το 1-0 έκανε στο 72' ο Κράμαριτς ενώ στο 85' ο Μπέμπου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής

Η Κολωνία νίκησε στο ντέρμπι των νεοφώτιστων, την Πάντερμπορν με 3-0 στο «Ράιν Ενεργκί Στάντιον» και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Aντίθετα η Πάντερμπορν με την οποία αγωνίστηκε βασικός ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης παρέμεινε καρφωμένη στον πάτο της βαθμολογίας.

Στην «κεφαλή» του βαθμολογικού πίνακα της Μπουντσελίγκα παρέμεινε για ακόμα μία αγωνιστική η Γκλάντμπαχ, παρά το γεγονός πως ηττήθηκε από την Ντόρτμουντ με 1-0. Οι Βεστφαλοί έπιασαν στη δεύτερη θέση τη Μπάγερν Μονάχου και μείωσαν στον πόντο τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Η Βόλφσμπουργκ αν και βρέθηκε να χάνει εκτός έδρας από την Λειψία με 1-0, έφτασε στην ισοφάριση στο 82’ με γκολ του Βέγκχορστ και πήρε τον πόντο (1-1), με τον οποίο παρέμεινε στο +1 στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος από την τρίτη Μπάγερν Μονάχου.

Άουγκσμπουργκ - Μπάγερν 2-2: Την «κάρφωσε» ο Φινμπόγκασον στο 91΄(highlights)

Οι Βαυαροί, με την σειρά τους, μετά την ήττα από την Χόφενχαϊμ (1-2) την περασμένη αγωνιστικήm απέτυχαν για δεύτερο σερί παιχνίδι στην κατηγορία να πανηγυρίσουν το τρίποντο και αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Άουγκσμπουργκ.

Στα υπόλοιπα ματς από το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων, η Φράιμπουργκ έχασε με 2-0 από την Ουνιόν Βερολίνου και πέταξε την ευκαιρία να αναρριχηθεί στην κορυφή της κατάταξης, ενώ η Φορτούνα Ντίσελντορφ επιβλήθηκε 1-0 της Μάιντς και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού.

Παράλληλα, Βέρντερ και Χέρτα έμειναν στο 1-1 στην Βρέμη.

Το προφίλ της 8ης αγωνιστικής

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (18/10)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπάγερ Λεβερκούζεν 3-0

(4’, 16’ πέν. Πασιένσια, 80’ Ντοστ)

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (19/10)

Λειψία-Βόλφσμπουργκ 1-1

(54’ Βέρνερ - 86’ Βέγκχορστ)

Βέρντερ Βρέμης-Χέρτα Βερολίνου 1-1
(7’ Σάρτζεντ - 70’ Λουκεμπάκιο)

Φορτούνα Ντίσελντορφ-Μάιντς 1-0

(82’ Χένινγκς)

Άουγκσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου 2-2

(1’ Ρίχτερ, 90’+2’ Φινμπόγκασον – 14’ Λεβαντόβσκι, 49’ Γκνάμπρι)

Ουνιόν Βερολίνου-Φράιμπουργκ 2-0

(1’ Μπίλτερ, 84’ Ίνγκβαρτσεν)

Μπορούσια Ντόρτμουντ-Γκλάντμπαχ 1-0
(Ρόις 58')

Κυριακή 20/10

Κολωνία-Πάντερμπορν 3-0

(9’ Τερόντε, 59’ Σάουμπ, 85’ Μπόρναου)

Χόφενχαϊμ-Σάλκε 2-0

(72’ Κράμαριτς, 85’ Μπέμπου)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ