Premier League: Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ «σόκαρε» την Άρσεναλ (highlights)

Ο Λι Εμιλιέν Μουσέ σκόραρε στο 30' για την ομάδα του Σέφιλντ και η Άρσεναλ δεν μπόρεσε ποτέ να επανέλθει, στο ακροτελεύτιο ματς της 9ης αγωνιστικής της Premier League που διεξήχθη τη Δευτέρα (21/10). Όλα τα αποτελέσματα, οι σκόρερ, τα highlights και η βαθμολογία.

Premier League: Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ «σόκαρε» την Άρσεναλ (highlights)

Η διαφορά ανάμεσα στις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι έπεσε στους 6 βαθμούς μετά το 1-1 που έφεραν οι «κόκκινοι» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ».

Στα άλλα ματς....O Nτέλε Άλι σκόραρε στο 88΄και η Τότεναμ απέφυγε τουλάχιστον την ήττα από την ουραγό Γουότφορντ που είχε προηγηθεί στο 6΄με τον Ντουκουρέ και κρατούσε τη νίκη σταθερά στα χέρια της.

Όμως η κακή συνεννόηση μεταξύ Κίκο Φεμένια και Φόστερ επέτρεψε στον Ντέλ Άλι να κάνει το 1-1 στο 88΄

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γκατσανίγκα, Βερτόνχεν, Αλντερβάιρελντ, Οριέ, Σισοκό, Ρόουζ, Σάντσες (45' Σον), Λούκας Μόουρα (63' Λαμέλα), Γουίνκς (71' Εντομπελέ), Άλι, Κέιν

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Φόστερ, Χολέμπας, Γιάνματ (74' Κίκο Φεμένια), Καμπασελέ, Κάθκαρτ, Ντόουσον, Κλέβερλι, Περέιρα, Τσαλομπά, Ντουκουρέ, Γουέλμπεκ (4' Ντεουλοφέου)

Καλό έκανε τελικά στην Έβερτον η διακοπή των εγχώριων πρωταθλημάτων για τις αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2020.

Με την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης στα «σαλόνια» της Premier League, τα «ζαχαρωτά» επιβλήθηκαν 2-0 της Γουέστ Χαμ στο Γκούντισον Παρκ, στον αγώνα που άνοιξε την «αυλαία» της 9ης αγωνιστικής και επέστρεψαν στις επιτυχίες στην κατηγορία μετά από τέσσερις σερί ήττες στις προηγούμενες αναμετρήσεις τους.

Ο Μπερνάρντ άνοιξε το σκορ στο 17’ και στο 92’ ο Σίγκουρντσον έκανε το 2-0 για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα, με τον τελευταίο να παίρνει μία «ανάσα» μετά τις έντονες φήμες περί απόλυσής του από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Για τα «σφυριά» ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, υπερασπίστηκε την εστία των λονδρέζων, οι οποίοι έμειναν για τρίτο σερί παιχνίδι μακριά από τη νίκη στο πρωτάθλημα (σ. 1 ισοπαλία και δύο ήττες).

Στο ακροτελεύτιο ματς της αγωνιστικής, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επικράτησε 1-0 της Άρσεναλ το βράδυ της Δευτέρας (21/10), καθώς οι «κανονιέρηδες» δεν βρήκαν ποτέ απάντηση στο γκολ του Μουσέ από το 30' του αγώνα.

Το προφίλ της 9ης αγωνιστικής

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (19/10)

Έβερτον – Γουέστ Χαμ 2-0

(17’ Μπερνάρντ, 92’ Σίγκουρντσον)

Μπόρνμουθ-Νόριτς 0-0

Άστον Βίλα-Μπράιτον 2-1

(45’ Γκρίλις, 90’ Τάργκετ – 21’ Γουέμπστερ)

Τσέλσι-Νιούκαστλ 1-0

(73’ Μάρκος Αλόνσο)

Λέστερ-Μπέρνλι 2-1

(45’ Βάρντι, 74’ Τίλεμανς – 26’ Γουντ)

Τότεναμ-Γουότφορντ 1-1

(86' Άλι - 6’ Ντουκουρέ)

Γουλβς-Σαουθάμπτον 1-1

(61’ πέν. Χιμένες – 53’ Ινγκς)

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι

(39’ Ζέσους, 41’ Ντ. Σίλβα)

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (20/10)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 1-1

(35' Ράσφορντ - 85' Λαλάνα)

ΔΕΥΤΕΡΑ (21/10)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 1-0 (30' Μουσέ)

H βαθμολογία