Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι πρωτοπόροι στην Ισπανία - Όλα τα αποτελέσματα

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να ηγείται της βαθμολογίας, η Ρεάλ Μαδρίτης «σκαρφαλώνει» θέσεις, ενώ η Βαλένθια συνέχισε με νίκη επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ. 

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι πρωτοπόροι στην Ισπανία - Όλα τα αποτελέσματα

Σε σόου για… δύο εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Ζιρόνα που έκανε το λάθος να προηγηθεί μέσα στο «Καμπ Νόου» και το… πλήρωσε ακριβά, αφού οι Καταλανοί στη συνέχεια τη φιλοδώρησαν με έξι γκολ. Χατ τρικ πέτυχε ο Σουάρεζ, δύο γκολ ο Μέσι ενώ και ο Κουτίνιο έγραψε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Την αντεπίθεσή της για την κατάληψη της δεύτερης θέσης συνέχισε την 25η αγωνιστική της La Liga η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι ποδοσφαιριστές του Ζιντάν επιβλήθηκαν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» της Αλαβές με 4-0 χάρη σε δύο γκολ του Ρονάλντο, ενώ Μπέιλ και Μπενζεμά σημείωσαν τα άλλα δύο. Η Βαλένθια μπορεί να δυσκολεύτηκε κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, όμως τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 2-1 στο «Μεστάγια».

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μινιά στο 34’, η Σοσιεδάδ ισοφάρισε 20 λεπτά αργότερα με τον Καρμπαχάλ, όμως ο Μινιά χτύπησε εκ νέου στο 68’ δίνοντας στην ομάδα του τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Στις νίκες επέστρεψε και η Βιγιαρεάλ, επικρατώντας με 1-0 της Χετάφε μέσα στο «Μαδριγάλ», χάρη σε ένα γκολ του Ουνάλ στο 3ο λεπτό του αγώνα. Σημαντική νίκη πέτυχε και η Αθλέτικ Μπιλμπάο που «σκαρφάλωσε» στη 12η θέση της βαθμολογίας. Οι Βάσκοι επιβλήθηκαν με σκορ 2-1 στην έδρα τους επί της Μάλαγα και μπορούν κι αυτοί να κοιτάζουν πλέον το μέλλον με λίγη περισσότερη αισιοδοξία.

Στα άλλα ματς: Θέλτα – Εϊμπάρ 2-0, Λεγανές – Λας Πάλμας 0-0, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια – Εσπανιόλ 0-0.