Γκριεζμάν: «Με πλήγωσε η συμπεριφορά της Ατλέτικο»

Για τη συμπεριφορά της πρώην ομάδας του, Ατλέτικο Μαδρίτης, όλα και στα γεγονότα που ακολούθησαν τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα μίλησε ο Αντουάν Γκριεζμάν.

Γκριεζμάν: «Με πλήγωσε η συμπεριφορά της Ατλέτικο»

Ο Αντουάν Γκριεζμάν παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στη Mundo Deportivo και αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε όσα διαδραματίστηκαν από την ημέρα που ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας παράλληλα ότι η συμπεριφορά της Ατλέτικο Μαδρίτης σε εκείνο το διάστημα τον πλήγωσε:

«Λίγο καιρό μετά έγιναν οι πρώτες επαφές με τη Μπαρτσελόνα και η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε κάτι άλλο για εμένα έπειτα από αυτό. Ήταν ακόμα μπερδεμένο το πράγμα όταν μίλησα στους οπαδούς και είπα ότι ήθελα πλέον να φύγω από την Ατλέτικο. Με πονάει όλο αυτό που έχει συμβεί, κυρίως γιατί ξέρω πόσα πρόσφερα σε αυτό τον σύλλογο. Έκανα τα πάντα, ό,τι μου είχε ζητήσει η ομάδα. Είχαμε μια συνάντηση λίγο καιρό νωρίτερα, συμφωνήσαμε κάποια πράγματα, ήμουν ξεκάθαρος απέναντι στη διοίκηση, ήταν κι εκείνοι ξεκάθαροι μαζί μου, αλλά μετά δεν τηρήθηκαν αυτά που είπαμε. Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό».