Γκριεζμάν: Πήρε τη φανέλα του Πέδρο (vid)

Ο Γάλλος επιθετικός ανακοινώθηκε και επίσημα από την Μπαρτσελόνα και πήρε το Νο 17 στη φανέλα που φορούσε παλιότερα ο Πέδρο...

Γκριεζμάν: Πήρε τη φανέλα του Πέδρο (vid)

Πανέτοιμος και αποφασισμένος να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα να κατακτήσει όλους του τίτλους τη νέα αγωνιστική περίοδο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός παρουσιάστηκε και επίσημα στους «μπλαουγκράνα» έπειτα από την μεταγραφή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης και φάνηκε ανυπόμονος να ξεκινήσει τη νέα του εμπειρία και να φέρει επιτυχίες στους Καταλανούς.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος. Ανυπομονώ να ξεκινήσω με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Έχω μία νέα πρόκληση, νέους στόχους και θέλω να τα καταφέρω με τον καλύτερο τρόπο. Ο στόχος είναι να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους: το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Champions League. Έχω μιλήσει με τον Σαμουέλ Ουμτιτί αλλά και τον Ουσμάν Ντεμπελέ, με τους οποίους είμαι φίλος. Ήθελα να έρθω εδώ και με ακολούθησε η οικογένειά μου. Κάποιες φορές πρέπει να παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου. Ήθελα πάρα πολύ να έρθω στην Μπαρτσελόνα», είπε αρχικά ο διεθνής άσος στην επίσημη τηλεόραση των Καταλανών.

Όταν ρωτήθηκε για τον Λιονέλ Μέσι, τον οποίο θα έχει πλέον συμπαίκτη του στον σύλλογο, απάντησε: «Θα είναι εκπληκτικό να αγωνιστώ μαζί με τον Λιονέλ Μέσι. Θέλω να δω πως είναι σε καθημερινή βάση και στις προπονήσεις. Η Μπαρτσελόνα είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος και θέλω να δουλέψω με τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου. Ελπίζω να προσφέρω χαρά και πολλές επιτυχίες στην ομάδα και να τις απολαύσουμε όλοι μαζί».

Ο Γκριεζμάν παρότι φορούσε την φανέλα με το νούμερο «7» στην Ατλέτικο Μαδρίτης, εν τούτοις αποφάσισε να πάρει το «17» στην Μπαρτσελόνα, το οποίο στο παρελθόν είχε μεταξύ άλλων και ο Πέδρο.

Επίσης, τον συγκεκριμένο αριθμό στους «μπλαουγκράνα» είχαν και οι Αμουνίκε (1996/97), Σελάδες (1997-98), Μπογκάρντε (1997-2000), Πετί (2000-01), Κριστανβάλ (2001-02), Μεντιέτα (2002-03), Φαν Μπόμελ (2005-07), Τζιοβάνι Ντος Σάντος (2007-08), Σονγκ (2013-14), Μουνίρ (2015-16) και Αλκάθερ (2016-18).

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο 28χρονος επιθετικός συναντήθηκε σήμερα και με τους Σέρχιο Μπουσκέτς, Σέρτζι Ρομπέρτο, Αντρέ Τερ Στέγκεν και Ιβάν Ράκιτιτς, οι οποίοι τον καλωσόρισαν στην Μπαρτσελόνα.

Δείτε βίντεο από την παρουσίαση του Γάλλου επιθετικού: