Στο νοσοκομείο ο Πελέ

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας παρουσίασε υψηλό πυρετό μετά από σπασμούς και εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Παρισιού

Στο νοσοκομείο ο Πελέ

Πρόβλημα στην υγεία του αντιμετωπίζει ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, Πελέ. O 78χρονος βρίσκεται στη Γαλλία τις τελευταίες μέρες στο πλαίσιο της διαφημιστικής εκστρατείας της ωρολογοποιίας «Hublot» και με την ευκαιρία της επίσκεψής του στο Παρίσι συναντήθηκε με τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, όμως, παρουσίασε υψηλό πυρετό μετά από σπασμούς και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γαλλία, η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και οι γιατροί τον παρακολουθούν ώστε να κρίνουν πότε θα είναι σε θέση να πάρει εξιτήριο.

Όσον αφορά τη συνάντησή του με τον Εμπαπέ, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής κάτω των 20 ετών μετά τον Πελέ που σκόραρε σε τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στη νίκη της Γαλλίας με επί της Κροατίας στα γήπεδα της Ρωσίας, ο Βραζιλιάνος μύθος ανέφερε αστειευόμενος: «Νομίζω ότι με ζηλεύει (σ.σ. ο Εμπαπέ) και γι’ αυτό προσπαθεί να με μιμηθεί».

Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Το στυλ του, ο τρόπος που παίζει, είναι λάτιν. Θα τολμούσα να πω ότι θυμίζει Βραζιλιάνο. Είναι κρίμα που δεν έχει παίξει με τη Σάντος. Δεν είναι, όμως, ποτέ αργά».

Μάλιστα, ο Πελέ δημοσίευσε μία φωτογραφία του με τον Εμπαπέ και σε μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημείωσε: «Συνάντησα τον Κιλιαν Εμπαπέ και τους γονείς του χθες βράδυ στο Παρίσι. Μιλήσαμε για γκολ, Παγκόσμια Κύπελλα και ρολόγια».