Copa Del Rey: «Εξάσφαιρη» Μπαρτσελόνα ισοπέδωσε τη Σεβίλλη (vid)

Η Μπαρτσελόνα νίκησε την Σεβίλλη με 6-1 και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. 

Copa Del Rey: «Εξάσφαιρη» Μπαρτσελόνα ισοπέδωσε τη Σεβίλλη (vid)

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με 2-0 αλλά αυτό δεν την πτόησε καθώς νίκησε στον επαναληπτικό της Σεβίλλη με 6-1, θυμίζοντας τη συντριβή των Ανδαλουσιάνων στον περσινό τελικό με 5-0!

Το σκορ άνοιξε ο Κουτίνιο με πέναλτι μόλις στο 13' ανοίγοντας τον δρόμο της πρόκρισης στους συμπαίκτες του.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να παγώσουν το «Καμπ Νου» καθώς ο Μπανέγα αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 27'. Τέσσερα λεπτά μετά οι «μπλαουγράνα» έκαναν το 2-0 με τον Ράκιτς να αξιοποιεί την πάσα του Αρτούρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε συνέχισαν από εκεί που είχαν ξεκινήσει. Ο Κουτίνιο στο 53' και ο Σέρχι Ρομπέρτο στο 54' ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας μείωσε προς στιγμήν σε 4-1 με τον Αράνα αλλά οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία του κουβέντα.

Ο Σουάρες στο 89' και ο Μέσι στις καθυστερήσεις ολοκλήρωσαν την πρόκριση για την ομάδα τους.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Σίλεσεν, Πικέ, Λενγκλέ, Ζόρντι Αλμπα, Σέρζι Ρομπέρτο, Αρτούρ (90' Αλενιά), Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (76' Βιδάλ), Κουτίνιο (81' Σεμέντο), Μέσι, Λουίς Σουάρες

Σεβίλλη (Πάμπλο Ματσίν): Σοριάνο, Κίερ, Καρίτσο, Σέρχι Γκόμεθ, Αράνα (84' Χιλ), Μπανέγα (77' Βάσκες), Αμαντού, Μέσα (77' Μπεν Γιεντέρ), Πρόμες, Σαράμπια, Αντρέ Σίλβα.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Βαλένθια-Χετάφε 3-1 (0-1)

Μπέτις-Εσπανιόλ 3-1 παρ. (1-1)

Μπαρτσελόνα-Σεβίλη 6-1 (0-2)

Τζιρόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 31/1 (2-4)

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσης της «εξάρας» της Μπαρτσελόνα: