Ελληνικές μπύρες και γύρος για τον Βρουσάι (pic, vid)

Κεντρικό πρόσωπο στην Ολλανδία ο 20χρονος εξτρέμ που σκόραρε στο ντέρμπι του μίσους, ενώ οι οπαδοί της Βίλεμ δημιούργησαν κορεό La Casa de Papel.

Ελληνικές μπύρες και γύρος για τον Βρουσάι (pic, vid)

Ο Μάριος Βρουσάι έφτασε στην Ολλανδία την Τετάρτη, αλλά απέδειξε πως δεν χρειάστηκε και πολύ χρόνο για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Ο 20χρονος εξτρέμ έχει παραχωρηθεί δανεικός για 1,5 χρόνο από τον Ολυμπιακό και στο παιχνίδι με τη Μπρέντα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 75’.

Αποδείχτηκε αρκετό για να σημειώσει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Στις καθυστερήσεις ο Βρουσάι έκανε το 2-0 και η Βίλεμ πήρε μία πολύ σημαντική νίκη, ενώ ο ίδιος κέρδισε ήδη μία θέση στην καρδιά των οπαδών της ολλανδικής ομάδας.

Το ματς με τη Μπρέντα δεν ήταν και τόσο απλό. Πρόκειται για τοπικό ντέρμπι μίσους και οι φίλοι της Βίλεμ μετά το τέλος πανηγύρισαν έξαλλα τη σπουδαία νίκη με τον Βρουσάι ήδη να βρίσκεται στο επίκεντρο. Είναι χαρακτηριστικό πως οι Ολλανδοί επέλεξαν να το γιορτάσουν πίνοντας ελληνικές μπύρες και τρώγοντας γύρο!

Να σημειώσουμε πως οι οπαδοί της Βίλεμ έκαναν κορεό στο ματς με τη Μπρέντα La Casa de Papel θυμίζοντας το εντυπωσιακό σκηνικό που είχαν δημιουργήσει οι φίλοι του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τη Μίλαν.