Μέσι: «Περήφανος που έφτασα τα 400 γκολ»

Ο Αργεντινός άσος μίλησε στη Mundo Deporitivo για ένα ακόμα σπουδαίο ορόσημο στην καριέρα του.

Μέσι: «Περήφανος που έφτασα τα 400 γκολ»

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ευτυχισμένος και το δείχνει. Κόντρα στην Εϊμπάρ ο διάσημος Αργεντινός, έφτασε τα 400 γκολ με την Μπαρτσελόνα στην La Liga.

«Είμαι υπερήφανος που έφτασα τα 400 γκολ και ελπίζω ότι θα μπορέσω να κάνω κάτι περισσότερο. Δεν είμαι πολύ επικεντρωμένος στα ρεκόρ ή τους αριθμούς, προτιμώ να επικεντρωθώ στην καθημερινότητα. Περισσότερο από το να σημειώνω γκολ, πιστεύω ότι κάθε παιχνίδι ως μια πρόκληση όπου πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να παλέψουμε για το πρωτάθλημα, το τουρνουά που επιβραβεύει την πιο συνεπή ομάδα. Προσπαθώ να βοηθήσω, αλλά όχι μόνο με ένα γκολ, επίσης με κάποια ασίστ ή ακόμη και συμμετέχοντας σε κάποια βασική κίνηση», είπε σε συνέντευξη στην Mundo Deportivo και συνέχισε:

«Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο γκολ εναντίον της Αλμπαθέτε , από πάσα του Ροναλντίνιο δεν θα το ξεχάσω ποτέ». Ήταν την 1η Μαΐου, 2005.

«Πάντα ήταν ιδιαίτερα τα γκολ στα παιχνίδια με την Ρεάλ Μαδρίτης , αλλά και απέναντι σε Ατλέτικο, Βαλένθια, Σεβίλλη... Είναι σαφές ότι χωρίς τη βοήθεια όλων των συμπαικτών μου, όλα αυτά τα χρόνια, θα ήταν αδύνατο να σημειώσω αυτά τα γκολ».