Βγήκε από την κλινική ο Μαραντόνα - «Είναι μια χαρά» υποστηρίζει η κόρη του (vid)

Η είδηση πως ο Μαραντόνα διακομίσθηκε σε κλινική στο Μπουένος Άιρες με εσωτερική αιμορραγία έκανε τον γύρο του κόσμου ωστόσο η κόρη του με δήλωση της τόνισε πως ο πατέρας της είναι υγιής.

Βγήκε από την κλινική ο Μαραντόνα - «Είναι μια χαρά» υποστηρίζει η κόρη του (vid)

Τις πρωινές ώρες τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση πως ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα βρίσκεται σε κλινική του Μπουένος Άιρες με εσωτερική αιμορραγία στο στομάχι προκαλώντας την ανησυχία και την αγωνία για τον Αργεντινό θρύλο.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα η κόρη του Μαραντόνα έσπευσε να δώσει τέλος στα δημοσιεύματα που έλεγαν πως η κατάσταση του πατέρα της είναι σοβαρή.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Λέτε πράγματα που δεν είναι αληθή. Δεν ξέρω ποιος σας έδωσε αυτές τις πληροφορίες, αλλά είναι σοβαρό όταν πρόκειται για την υγεία και λέτε πράγματα που δεν ισχύουν! Σε όλους τους ανθρώπους που ανησύχησαν για την υγεία του πατέρα μου, σας λέω πως είναι μια χαρά, είναι μαζί με την άλλη αδερφή μου και σε λίγο θα βρίσκονται στο σπίτι. Θα αναρτούσα την φωτογραφία που μου έστειλαν αλλά δεν είναι του στυλ μου να δημοσιοποιώ τα πάντα!»

Μάλιστα το παρακάτω βίντεο δείχνει τον Μαραντόνα να αποχωρεί από την κλινική του Μπουένος Άιρες!