La Porteria: Χαιρετάει την Παρί στο τέλος της σεζόν ο Νεϊμάρ

Τηλεοπτική εκπομπή στην Ισπανία έριξε βόμβα μεγατόνων αποκαλύπτοντας πως ο Νεϊμάρ έχει συμφωνήσει να αποχωρήσει από την Παρί με ένα ποσό κοντά στα 222.000.000 ευρώ. 

La Porteria: Χαιρετάει την Παρί στο τέλος της σεζόν ο Νεϊμάρ

Σύμφωνα με την εκπομπή «La Porteria» ο Νειμάρ έχει συμφωνήσει να αποχαιρετήσει την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της χρονιάς με ένα ποσό κοντά στα 200.000.000 ευρώ.

Να θυμίσουμε ότι λίγες μέρες πριν η «Daily Mail» έκανε λόγω για το ενδιαφέρον της Παρί στο πρόσωπο του Ντε Χέα, ενώ ανέφερε και την αποχώρηση του Βραζιλιάνου άσου από την πρωτεύουσα της Γαλλίας για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα με το Financial Fair Play.

Όσο για τους πιθανούς προορισμούς, υπάρχουν 2 επιλογές μέχρι στιγμή. Πρόκειται για τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Έχει ανοίξει ήδη δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Μπαρτσελόνα και Νεϊμάρ αλλά δεν θα προχωρήσει η περίπτωση της επιστροφής του στη Βαρκελώνη εάν η Μπαρτσελόνα δεν πληρώσει το ποσό που ζητά η Παρί.

Σε περίπτωση που υπάρχουν μεγάλες διαφορές στο οικονομικό κομμάτι, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα τον κάνει δικό της η Ρεάλ Μαδρίτης για να γίνει ο νέος της ηγέτης.