Αναστασιάδης: "Με εμένα θα τα δείτε όλα!"

Ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης μετά το τέλος της αναμέτρησης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη διάθεση και την αγωνιστικότητα ενώ όταν ρωτήθηκε για το σχηματισμό και το ενδεχόμενο να κάνει αλλαγές την Κυριακή με την Εσθονία είπε «με τον Αναστασιάδη θα τα δείτε όλα».

Αναστασιάδης: "Με εμένα θα τα δείτε όλα!"

Ο κόουτς της Εθνικής αρχικά είπε «το βασικότερο που είχαμε να κάνουμε, ήταν να δείξουμε στον κόσμο πως είμαστε εδώ και αγαπάμε την ομάδα. θα δώσουμε την ψυχή μας για αυτή. Έγινε 100% αυτό και θα είναι κέρδος εάν συνεχιστεί. Δεν έχω αμφιβολία πως θα συνεχιστεί. Ταλέντο υπάρχει, εάν υπάρξει και η θέληση τα πράγματα θα είναι αισιόδοξα. Δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι. Ο χρόνος είναι λίγος. Τα παιδιά έρχονται από διαφορετικές φιλοσοφίες. Δεν είναι εύκολο. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια, τη θέληση και την αγωνιστικότητα αλλά υπάρχουν βασικά πράγματα που αν τα είχαμε σήμερα, ιδίως στο β’ ημίχρονο, θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες προϋποθέσεις. Κάποια πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν πιο απλά. Με περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτοσυγκέντρωση. Είναι πράγματα που δεν τα ζητάει ο Αναστασιάδης αλλά το ποδόσφαιρο».

Για το ματς της Κυριακής και το ενδεχόμενο να προβεί σε αλλαγές «έχω εμπιστοσύνη σε όλους. Δεν τους ξεχωρίζω. Όλα τα παιδιά είναι άξια να είναι στην Εθνική και να αποτελέσουν τα βασικά κομμάτια. Την Κυριακή θα υπάρξουν αλλαγές, και θα πρέπει να δούμε κατά πόσο αυτά τα παιδιά να κατανοήσουν αυτά που συζητάμε. Αυτό δεν σημαίνει πως εμείς θέλουμε να χάσουμε. Δεν υπάρχει αυτό στο μυαλό μας. Με τον Αναστασιάδη θα τα δείτε όλα».

Για την έδρα είπε «υπάρχουν σκέψεις. Αρμόδιος δεν είμαι εγώ. Είναι θέματα καθαρά γηπεδικά. Πιστεύω πως πολύ γρήγορα θα το μάθετε αυτό. Θα εξαρτηθεί και από την κλήρωση. Να μην κατηγορούμε τον κόσμο. Τον κόσμο τον διώχνεις εσύ ή τον κάνεις να έρθει. Μακάρι να ήταν γεμάτο. Εμείς είμαστε η αιτία που δεν είναι εδώ».