Δώνης: «Δεν είναι στα δικά μας χέρια το πρωτάθλημα»

Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε από τον Απόλλων Λεμεσού με 4-2, στο ντέρμπι κορυφής της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ του κυπριακού πρωταθλήματος.

Δώνης: «Δεν είναι στα δικά μας χέρια το πρωτάθλημα»

Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε από τον Απόλλων Λεμεσού με 4-2, στο ντέρμπι κορυφής της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ του κυπριακού πρωταθλήματος και έμεινε τρείς βαθμούς κάτω από τον αντιπαλό του.

Φανερά απογοητευμένος ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης, από τη συνολική απόδοση της ομάδας του, δήλωσε:

«Δεν ανταποκριθήκαμε παρά μόνο σε κάποια διαστήματα. Παίζαμε με μία δυνατή ομάδα, η οποία είναι πάρα πολύ καλή κυρίως στο τρανσίσιον και κινδυνεύεις απέναντι της στον ανοικτό χώρο. Είχαμε τις στιγμές μας και τα καλά διαστήματα και όταν μειώσαμε στο σκορ στο πρώτο μέρος, μετά για μεγάλο διάστημα ήμασταν αρκετά καλοί», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε:
«Δεν ασκήσαμε την πίεση που θέλαμε στον Απόλλωνα. Με δυο-τρεις λανθασμένες πάσες στην επανάληψη και στην πρώτη φάση του Απόλλωνα στο δεύτερο ημίχρονο, ήλθε το πέναλτι και έγινε το 1-3. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη του. Εμείς πρέπει να μαζευτούμε, πρέπει να συγκεντρωθούμε περισσότερο. Δεν είναι στα δικά μας χέρια το πρωτάθλημα. Υπάρχουν άλλα εφτά παιχνίδια που πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας».