Καράνκα: «Πεινασμένος ο Καρίμ, χαρούμενος που τον έχω»

Ο τεχνικός της Νότιγχαμ Φόρεστ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόκτηση του Ανσαριφάρντ.

Καράνκα: «Πεινασμένος ο Καρίμ, χαρούμενος που τον έχω»

Νότιγχαμ και Ολυμπιακός είχαν συμφωνήσει από τον Σεπτέμβριο για τη μεταγραφή του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Παρόλα αυτά πέρασαν δύο μήνες για να τεθεί στη διάθεση του Αϊτόρ Καράνκα ο Ιρανός επιθετικός. Ο λόγος που συνέβη αυτό είχε να κάνει τη σχετική άδεια που απαιτείται για αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές προκειμένου να παίξουν στην Premier League.

Ο Καρίμ υπέγραψε το διετές συμβόλαιο του με τη Νότιγχαμ το περασμένο Σάββατο και μάλιστα την ίδια μέρα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας, ενώ αγωνίστηκε για λίγα λεπτά κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Για το αίσιο τέλος της ιστορίας με τον Ιρανό μίλησε και ο Αϊτόρ Καράνκα. Ο τεχνικός της Νότιγχαμ Φόρεστ δεν είχε κρύψει από την πρώτη στιγμή πως τον θέλει τον Καρίμ στην ομάδα του και μάλιστα επισήμανε πως είναι πολύ ευχαριστημένος που τον απέκτησε.

«Είναι καλός ποδοσφαιριστής ο Ανσαριφάρντ, αλλά πέρα από αυτό διαθέτει καλό χαρακτήρα και είναι σωστός με τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια. Είναι …πεινασμένος για διακρίσεις και θέλει να βοηθήσει την ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος που τον έχω στην ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Αϊτόρ Καράνκα.