«Μίδας» ο Στέρλινγκ με το νέο του συμβόλαιο στη Σίτι

Ραχίμ Στέρλινγκ και Μάντσεστερ Σίτυ έφτασαν σε προφορική συμφωνία για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους  για ακόμη 5 χρόνια.

«Μίδας» ο Στέρλινγκ με το νέο του συμβόλαιο στη Σίτι

Έτοιμος να υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιο είναι ο Ραχίμ Στέρλινγκ με τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά και μέσα στις επόμενες εβδομάδες ενδέχεται να επισημοποιηθεί η συμφωνία τους.

Ο διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής αμείβεται με 180.000 λίρες την εβδομάδα και η νέα του συμφωνία, εκτοξεύει το κέρδος του κατακόρυφα. Συγκεκριμένα, ο 23χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, με το νέο του συμβόλαιο θα αμείβεται 300.000 λίρες την εβδομάδα.

Ο Στέρλινγκ διανύει τις πιο παραγωγικές του χρονιές υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας. Η αξία του είναι ήδη τεράστια και αναμένεται να εκτοξευθεί εάν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και στο υπόλοιπο της σεζόν. Η Μάντσεστερ Σίτι προκειμένου να μη χάσει αυτό το περιουσιακό στοιχείο αποφάσισε να του προτείνει νέο συμβόλαιο στο οποίο ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανταποκρίθηκε αμέσως θετικά, με τις απολαβές του να αυξάνονται κατά πολύ.