Μαραντόνα: «Κατέστρεψα τα πάντα με τα ναρκωτικά...»

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο ESPN, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, παραδέχθηκε ότι έπαιρνε τακτικά ναρκωτικά, που όμως περισσότερο εμπόδιζαν παρά ενίσχυαν τις αθλητικές του επιδόσεις.

Μαραντόνα: «Κατέστρεψα τα πάντα με τα ναρκωτικά...»

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα, σημερινός προπονητής της Ντοράδος ήταν χρήστης κοκαΐνης για περίπου δύο δεκαετίες και την περίοδο που ήταν στα καλύτερα του στην Νάπολι. Το 1991 επιβλήθηκε ποινή 15 μηνών στον Αργεντινό σταρ καθώς κρίθηκε ντοπαρισμένος σε τεστ που του έγινε όταν φορούσε την φανέλα των «Παρτενοπέι». Επίσης, το 2005 έκανε χειρουργείο by-pass ωστόσο η άσχημη πλευρά του Ντιεγκίτο εμφανίστηκε δύο χρόνια αργότερα κι όταν διακομίσθηκε σε νοσοκομείο στο Μπουένος Άιρες για ηπατίτιδα και εθισμό στον αλκοολισμό.

Ο Μαραντόνα ωστόσο παραδέχθηκε κατηγορηματικά: «Δεν έπαιρνα ναρκωτικά για να αυξήσω την απόδοση μου, αλλά για να καταστρέψω τα πάντα. Δεν θα μπορούσα να προχωρήσω στον αγώνα γιατί δεν μπορούσα να κάνω προπόνηση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας».

«Σήμερα ευχαριστώ τον Θεό που μπορώ να σηκωθώ το πρωί, να κοιμηθώ τη νύχτα και να δουλεύω ήσυχα χωρίς προβλήματα», κατέληξε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ