Ανεβάζει στροφές ο Έρικσεν

Ο Δάνος διεθνής μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στις υποχρεώσεις της Τότεναμ. 

Ανεβάζει στροφές ο Έρικσεν

Στη διάθεση του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ενόψει του σαββατιάτικου (20/10) αγώνα της Premier League με τη Γουέστ Χαμ, τέθηκε ο Κρίστιαν Έρικσεν. Ο Δανός μέσος της Τότεναμ είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση μετά από σχεδόν ένα μήνα, καθώς το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο συμμετείχε ήταν αυτό με τη Μπράιτον, στις 22 Σεπτεμβρίου. Έκτοτε ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στους κοιλιακούς και έλειψε από δύο ματς πρωταθλήματος και την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στο Champions League, αλλά και από τα παιχνίδια της εθνικής Δανίας με Ιρλανδία και Αυστρία.

«Ο Κρίστιαν είναι έτοιμος να παίξει. Θα αποφασίσουμε το Σάββατο αν θα αγωνιστεί από την αρχή ή θα έρθει από τον πάγκο», δήλωσε ο Ποκετίνο, ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει την εκτίμηση του προπονητή της εθνικής Δανίας, Άγκε Χαρέιντε, ότι ίσως ο Έρικσεν αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες της Τότεναμ, ο Μούσα Ντεμπελέ έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά λογικά δεν υπολογίζεται για το ματς με τη Γουέστ Χαμ, ενώ ο Ντέλε Αλι αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ