Κατηγορείται από την FA ο Μουρίνιο

Για μία ακόμη φορά τα σχόλια του Ζοζέ Μουρίνιο προκάλεσαν την παρέμβαση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας.

Κατηγορείται από την FA ο Μουρίνιο

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε πολλά και διάφορα στις τηλεοπτικές κάμερες μετά το ματς με την Νιουκάστλ (6/10), γεγονός που επέφερε την κλήση του σε απολογία από την FA.

Η Γιουνάτεντ επιβλήθηκε με 3-2, ενώ έχανε 0-2 στο πρώτο μέρος, με το γκολ του Αλέξις Σάντσες στις καθυστερήσεις να «πυροδοτεί» σκηνές ανακούφισης στο «Ολντ Τράφορντ». Πριν τον αγώνα, ο Μουρίνιο βρισκόταν κάτω από μεγάλη πίεση λόγω των δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να απομακρύνεται από τον πάγκο των «μπέμπηδων» άσχετα με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τους «ανθρακωρύχους».

Η κάμερα «συνέλαβε» τον Πορτογάλο μετά τη νίκη της ομάδας του να περπατά κατευθείαν προς τα αποδυτήρια. Εκπρόσωπος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας σχολίασε: «Ο Ζοζέ Μουρίοο κατηγορείται για τα όσα συνέβησαν αφότου ολοκληρώθηκε το παιχνίδι με την Νιουκάστλ. Θεωρείται ότι οι δηλώσεις του στο φινάλε της αναμέτρησης, όπως κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες, ήταν προσβλητικές και ακατάλληλες. Εχει προθεσμία έως το βράδυ της 19ης Οκτωβρίου για να απαντήσει στις κατηγορίες.»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ